I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Sekejap Je Takde

Salam..

Domain ustazlove.com baru je expired beberapa hari lepas (tuan punya domain belum lagi expired).. Jadi, sesiapa pun termasuklah Ustaz Love sendiri tak bleh nak akses ke blog yang tercinta lagi dicintaik ini. Ustaz Love tak sempat nak bayar domain sehingga due date. Nasib baik Exabytes tak kenakan cas tambahan sbb lambat bayar.

Lepas dah bayar, Ustaz Love plak tak bleh nak akses blog sendiri. Menurut teknisyen Exabytes, domain dah bleh akses. Tapi Ustaz Love sendiri tak bleh nak akses. Mungkin disebabkan DNS cache yang masih membaca memory yg lama.. macam2 cara Ustaz Love buat termasuklah guna teknik flushdns, system recovery.. semua tak jadi..

Last sekali Ustaz Love cuba teknik scan memory (sama kat option repair computer masa sebelum load windows – tekan F8 laju2). Baru la kembali ok..

Blog dah ok, mood nak menulis belum ok lagi.. kening membengkak sbb sinus.. jadi, berbaring itu lebih menyelesakan..

InsyaAllah, apa2 jua soalan urgent, Ustaz Love akan cuba jawabkan secepat mungkin..

Terima kasih atas sokongan anda πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme