I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

28 Comments

Add a Comment
  1. seperti yang mama zharfan katakan, saya juga minat dengan isu MLM ni. ada sesetengah ustaz cakap MLM ni haram. tapi fatwa kata MLM ni hukumnya harus. Macam mana MLM yang hukumnya harus tu dan macam mana pula yang haram. mungkin ustaz boleh terangkan.

    1. isu MLM ni banyak benda nak kena bahaskan.. insyaAllah, nnt Ustaz Love cuba terangkan dalam entry 😉

  2. syabas ustaz. penerangan simple namun saya phm.

    mitak share dkt wall FB saya. tq ustaz.
    *saya assume ustaz dah bagi tu cpt2 bg TQ, heheeh

      1. salam. ustaz love, sy telah menyertai program di atas. login fb dpt seratus. kte hanya perkenalkan sistem company n company ade menjual audio n video for education. advantage kpd company apabila kte perkenalkan sistem, ade org berminat dgn produk company. rm100 adalah sebagai bonus tok kte..

        1. salam hafizah..

          produk audio video tu sekadar mengaburi pandangan mata saja.. sedangkan yg dipromosikan adalah login facebook dapat RM100.. duit tu yg jadi promosi utama, dan bukan produk.. dan hasil pendapatan juga adalah daripada kemasukan ahli.. ini bukanlah sejenis perniagaan, pelaburan dsb.. ini adalah money game semata2.. sila la tinggalkan daripada menyertai program2 sebegini 😉

          1. hmmm… time kasih ustaz atas penjelasan. nat sy pikirkan. memandangkan keadaan sy skrg, sy xleh nk tinggalkan lg program ni. n dalam biz ni ade keterangan mengenai halal haramnye..

          2. rujuklah pada yg pakar.. spt Ustaz Zaharuddin.. beliau pun ada buat entry pasal skim login facebook ni.. bertindak cepat sebelum terlambat 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme