I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Month – May 2011

Soal Jawab : Menamakan Anak Dengan Nama Allah

Salam.. Sindrom kecelaruan dan ketaklaluan nak menulis ini betul2 menyebabkan Ustaz Love menyepikan diri daripada muncul di alam blog.. tanpa entry baru, tanpa blogwalking.. cuma kadang2 je nampak iklan bertukar2.. Ini pun Ustaz Love memaksakan diri untuk menulis demi mengelakkan bakat penulisan ini daripada semakin kabur dan bakal berkubur (feewwiitt).. Ustaz Love pun tak nak […]

Award Daripada WanRyna

Salam… Terima kasih diucapkan kepada WanRyna kerana sudi memberikan penghargaan ini : Ustaz Love sangat terharu menerimanya.. sedangkan takde la apa sangat yang Ustaz Love buat.. cuma berkongsi tips saja. p/s: Otak macam kena block.. Adakah terdapat polis trafik di dalam kepala otak ini?

Welcome Back

Salam… Setelah beberapa hari menyepikan diri dari dunia blogging, hari ni Ustaz Love tampil dengan wajah yg lama.. takde wajah2 baru.. sbb kesepian itu bukanlah berpunca daripada mengkoreksi diri mahupun mengkoreksi hidung.. hanyalah sekadar merawat duka dan lara akibat demam yang melanda. Bila dah lama tak menulis ni, jari jemari pun terasa kaku. Nak taip […]

Doakan Ustaz Love

Salam.. Sehari dua ni Ustaz Love tak berapa sihat.. Sakit tekak, demam, kentut2.. sehingga tak lalu sangat nak menjenguk blog.. Apatah lagi nak buat entry ataupun blogwalking mahupun menjawab soalan2. Jadi Ustaz Love ingin memohon kemaafan kerana terpaksa membiarkan soalan tanpa jawapan. Ustaz Love rasa tak sedap nak menulis waktu2 demam macam ni. Doakan semoga […]

Tips Memanjangkan Nafas

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada Ryna yang bertanyakan bagaimana cara nak kontrol pernafasan semasa bertarannum / membaca al-Quran. Oleh kerana jawapannya mungkin agak panjang, jadi tak sesuai rasanya Ustaz Love menjawab di shoutbox. Lagipun tips2 sebegini mungkin boleh menjadi panduan kepada kita. Jadi, Ustaz Love pun bercadang menjawabnya dalam entry. Seperti yang kita sedia […]

Cinta Antara Kita : Antara Penyelewengan Fakta

Salam… Entry kali ni Ustaz Love nak buat review drama plak.. Drama yang agak fofular yang disiarkan di TV3.. Ustaz Love layan kat tonton.com.my.. kena bagitau awal2.. nanti jadi fitnah plak.. hehe (sbb waktu tu waktu orang nak solat Maghrib). Ustaz Love takde la nak ulas jalan cerita.. sbb Ustaz Love bukanlah pengkritik filem / […]

Osama Ben Laden Died : Piracy Or Conspiracy?

Salam… Berita hari ni sangat mengejutkan dunia Islam dan dunia Barat bila Presiden Us, Barrack Obama mengumumkan kematian beliau dalam satu siri serangan. Ramai yang teruja dengan berita ini. Ada yang menangisi, ada yang bersyukur dengan kematian beliau. Beliau yang diwar2kan sebagai punca keganasan melalui organisasi al-Qaeda dianggap sebagai ancaman utama kepada pentadbiran Amerika Syarikat […]

Mantra : Mentera Asli

Salam… Tadi Ustaz Love layan cerita Mantra.. walaupun dah berkurun cerita tu keluar, tapi Ustaz Love tak berkesempatan nak tengok cerita tu.. Banyak kali gak nak beli DVD dia, tapi tak jadi. Lepas tu, terlupa dah kewujudan cerita tu. Sampai la beberapa minggu lepas, Ustaz Love tengok Wanita Hari Ini yang cerita pasal mistik2 ni.. […]

Award Daripada Adeeya

Salam… Dah agak lama Ustaz Love tak terima apa2 award.. Ustaz Love pun tak ingat bila kali terakhir Ustaz Love menerimanya. Hari ni, sempena Hari Pekerja, Ustaz Love terima satu award daripada Adeeya.. Award ini merupakan satu penghargaan yang tak ternilai kerana ianya merupakan suatu penghargaan daripada seseorang tanpa diminta atau mengharapkan balasan. Setiap kali […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme