I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Doakan Ustaz Love

Salam..

Sehari dua ni Ustaz Love tak berapa sihat.. Sakit tekak, demam, kentut2.. sehingga tak lalu sangat nak menjenguk blog.. Apatah lagi nak buat entry ataupun blogwalking mahupun menjawab soalan2. Jadi Ustaz Love ingin memohon kemaafan kerana terpaksa membiarkan soalan tanpa jawapan. Ustaz Love rasa tak sedap nak menulis waktu2 demam macam ni.

Doakan semoga Ustaz Love sihat sejahtera seperti sediakala πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

46 Comments

Add a Comment
    1. terima kasih cikgu.. insyaAllah, aminn.. Ustaz Love tak culas makan ubat walaupun agak penakut memakannya πŸ˜€

    1. insyaAllah, aminn.. terima kasih atas doa itu..

      ini bukan kentut biasa2 punya.. orang tua2 kata, demam angin.. jadi, angin keluar atas bawah.. hehe πŸ˜€

  1. Salam Ustaz..
    patutla xd entry baru dh..
    Ustaz kn rajin sblm nie..
    demam rupanya..

    InsyaAllah..demam ada hikmah 2~
    semoga cepat sihat ceria seperti dului
    amin~

  2. salam ustaz,

    lama benar sy tak singgah jeling2 kat sini..
    upernya….
    ustaz tak sihat,demam hingga terkentut-kentut yer..
    tak lalu nk jengok blog..ok lagi…jangan tak lalu makan sudah.
    semoga cepat sembuh..:))

    1. Salam ateh..

      Bab makan tu, jarang sangat tak lalu.. laju ada la.. hehe..

      Terima kasih atas doa itu πŸ˜‰

  3. Allah humma ya Allah sesungguhnya aku memohon Kau sembuhkanlah penyakit ustazlove zahir dan batin…..aminnn…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme