I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Award Daripada WanRyna

Salam…

Terima kasih diucapkan kepada WanRyna kerana sudi memberikan penghargaan ini :

Ustaz Love sangat terharu menerimanya.. sedangkan takde la apa sangat yang Ustaz Love buat.. cuma berkongsi tips saja.

p/s: Otak macam kena block.. Adakah terdapat polis trafik di dalam kepala otak ini?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Comments

Add a Comment
    1. macihh bella.. ingatkan nak tag bella gak.. tapi mcm tak kena plak sbb award tu tertulis nama Ustaz Love πŸ˜€

  1. salam ustaz…

    kihkihkih…..
    part p/s tuuu…ustaz ustaz..
    ape2 pon tahniah dapt AWARD yer..:))

    1. salam ateh..

      macihh.. musim2 hujan ni, bukan setakat jalan je yg jem, kepala otak pun bleh jem.. nasib baik takde kakjem.. hehe πŸ˜€

  2. Salam

    Eh2..nama sy ade dalam entry ni..hehe.. Bagi ustaz mungkin ia sedikit tips, tapi bagi kami ia adalah ilmu yang sungguh berharga

    Terima kasih banyak2.. Semoga ustaz Love sihat2 sokmo dan sentiasa dimurahkan rezeki dari Illahi.. InsyaAllah =)

    1. Salam..

      Terima kasih Ryna atas penghargaan dan sokongan.. Ustaz Love sekadar membantu apa yg termampu.. semoga Ryna dan keluarga juga sihat2 selalu πŸ˜‰

  3. ustaz, nanti bila2 ustaz free, boleh tak ustaz komen psl isu trend pemberian nama kpd anak2..ada kwn me yg tanya, me tak sure nak jwb, so me tanya bagi pihak dia lah:

    “I noticed ada orang bagi nama anak e.g muhaimin, khaleeq, tanpa meletakkan ‘abdul’ di depan.

    boleh ke kita bagi nama anak berdasarkan 99 nama Allah tanpa letak ‘abdul’? ke tak pe sebab tak de “Al”, misalnya AlKHALEEQ?

    Tapi pun masyarakat melayu kalau bagi nama anak mengikut nama 99 nama Allah and ada ‘Abdul’ pun, tetap panggil aziz, rahman, rahim, ghani… buleh ke??

    I once (2 years ago, in a magazine) came across one little girl’s name : ROBBUL IZZATI. buleh ke???? Tapi that little girl suffers from critical illness since born. ”

    mohon pandangan ustaz. syukran

    1. hehe.. memang seronok.. sbb penghargaan ni bukan bleh paksa2.. kalau orang dah bagi, itu bermakna penghargaan itu adalah secara jujur.. Ustaz Love juga jujur menerimanya πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme