I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Award Daripada Adeeya

Salam…

Dah agak lama Ustaz Love tak terima apa2 award.. Ustaz Love pun tak ingat bila kali terakhir Ustaz Love menerimanya. Hari ni, sempena Hari Pekerja, Ustaz Love terima satu award daripada Adeeya..

Award ini merupakan satu penghargaan yang tak ternilai kerana ianya merupakan suatu penghargaan daripada seseorang tanpa diminta atau mengharapkan balasan. Setiap kali menerima award, Ustaz Love terasa sayu je hati. Rasa macam tak layak nak dapat award2 ni.

Dan seperti kebiasaan, ada persoalan yang nak kena jawab..

About Myself

Ustaz Love adalah seorang lelaki tua berjanggut yang baru berjinak2 untuk menulis di blog. Suka menulis dan membaca, tapi selalunya jarang habis.. kecuali novel2 seram. Sangat pemalu umpama seorang gadis di balik tabir.. cewahh

Give This Award To 15 Other Bloggers..

1. Ayie

2. Ammboi

3. Ibnuddin

4. Ellen

15. Caliph

Macihh Adeeya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments

Add a Comment
  1. Salam ziarah…
    Bila la agaknya sumanje nak dapat award nie…..
    Jemput singgah di blog baru Sumanje
    Tentang Malaysia
    Terima kasih atas kunjungan anda
    Semoga Ceria selalu dan happy blogging
    Dari ~~~SuManje~~~~~~~~~…………………

    :)..

    1. Salam Su..

      Su nak amik award ni pun bleh.. sbb banyak lagi tempat kosong.. tak larat Ustaz Love nak isi.. hehe πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme