I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

1 May : Happy Labour’s Day

Salam..

Walaupun hari ni hari Ahad (cuti umum), tapi hari ni juga merupakan Hari Pekerja (dulu dipanggil Hari Buruh) yang juga merupakan cuti umum bagi seluruh dunia. Oleh kerana hari ni dah cuti berganda, maka dianjakkan la keesokannya. Jadi esok pun cuti.

Ustaz Love pun takde benda sangat nak tulis sebab in the middle of something (cewahh).. Jadi, Ustaz Love ingin mengucapkan Selamat Hari Pekerja bagi seluruh warga Malaysia sama ada yang bekerja ataupun tak bekerja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

Add a Comment
  1. selamat hari pekerja jugak untuk ustaz.. Tapi kan, ada satu soalan.. soalanya berbunyi gini..

    ”blogger dapat duit, adakah blogger jugak dilabel sebagai pekerja..??” ^^

    hahaha

    1. inilah jawapannya ye.. cewahh.. mcm berbalas pantun plak..

      blogger dapat duit ni mungkin sesuatu yg baru di Malaysia (kira pendapatan melalui berblogging.. walaupun ianya dah lama dah kat luar negara).. mungkin boleh consider lepas ni bahawa blogging itu juga merupakan pekerjaan. Tapi tertakluk pada blogger2 yg mendapat pendapatan melalui blog2 mereka saja (pengiklanan, blogshop dsb). 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme