I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Ustaz Love Terpaksa Berpoligami

Salam…

Ustaz Love ingat nak sambung balik entry tutorial.. Tapi terpaksa mendahulukan entry ni.. Sebab Ustaz Love nak mengumumkan satu berita yang menggembirakan bagi Ustaz Love.. dan mungkin juga boleh jadi ianya berita yang menyedihkan..

Dalam hidup ini, kadang2 kita terpaksa melepaskan satu perkara untuk memberi laluan kepada perkara lain yang lebih penting.. Umpama tercekik nasik.. nak masuk suapan yg lain, terpaksa kena minum air agar nasik tersebut dapat turun.. baru bleh teruskan makan.. kalau teruskan menyumbat nasik walaupun dah tercekik, maka mulut akan menjadi penuh.. dan nikmat makan nasik itu tak dapat dirasai..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Sebenarnya tajuk tu saje je nak bagi gempak.. Walaupun betul, tapi sebenarnya tak berapa betul gak.. Bukanlah Ustaz Love nak berkahwin lagi, sebaliknya Ustaz Love dah pun memadukan nuffnang. Sebelum ni, hanya ada nuffnang.. dan beberapa iklan lain yang bukan pesaing nuffnang.. Kali ni, Ustaz Love dah letak satu iklan yang merupakan pesaing nuffnang iaitu iklan advertlets..

Ini memberi satu kegembiraan, iaitu akan bertambahlah pendapatan blog Ustaz Love.. tapi bakal menghidangkan berita sedih iaitu blog Ustaz Love ini bakal kehilangan status glitterati.

Sebenarnya, Ustaz Love masih lagi dalam proses nak try on error.. nak tengok pengiklanan mana yg lebih best.. Lepas tu baru nak fokus kat iklan tertentu..

Sekalipun iklan kat blog Ustaz Love dah terlalu banyak, tapi Ustaz Love suka.. sbb nampak meriah.. Berbanding blog tanpa iklan, nampak dull je.. πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Comments

Add a Comment
  1. salam , saya pun tengah try semua iklan ada lagi satu yang patut ustaz cuba dah alang2 nak curang dgn nuffnang tu kan , cuba lah 701 panduan kompom tk menyesal πŸ™‚

  2. wasalam , 701 panduan tu adalah syarikat pengiklanan , saya tak tahu lah baru atau lama tapi yang pasti income nye agak laju . saya dah cuba hehe sebab tu berani cakap

    nak daftar pergi sini http://adnetwork.701panduan.com/

    daftar je nanti pihak 701 akan email ustaz balik , diorang akan review blog dulu then baru bagi banner tuk dipasang , dah pasang baru diorang bg link utk admin masuk tengok..

    1. lagi satu saya rasa ustaz patut letak plugin subcribe to comment by email ler..baru senang tukang komen nk tengok apa yang ustaz reply bila dah subcribe nanti , so conection tu ada πŸ™‚

      1. opss ada lgi kalu ustaz nk tengok iklan nya yg mana satu ustaz tengok iklan tanpa label company tu header , atas entri dah di sidebar yang tertulis hot deal tu..

      2. owh.. Ustaz Love memang paling malas nak godek2 ni.. tapi insyaAllah, Ustaz Love akan cuba usahakan.. terima kasih atas cadangan puan bee πŸ˜‰

    2. terima kasih puan bee atas pertolongan itu… semoga Allah memberikan kemurahan rezeki buat puan bee sekeluarga πŸ˜‰

    1. wahh.. dah ada 2 cadangan.. insyaAllah, jap lagi Ustaz Love bagi nuffnang satu lagi madu πŸ˜€

  3. patut laa tiba2 dok nmpak kuar iklan kaler ijau kt sini..
    ni pesaing nuff plg kuat ka?

    p/s: dlm plan nk try 701 kt 2nd blog sy, hikk…

    1. pesaing nuff paling kuat rasanya innity.. sbb lebih eksklusif..

      Ustaz Love dah register dah 701 πŸ˜€

  4. salam ustazlove..

    ape khabar ustaz?
    lama benar rasenya ateh x singgah sini….bukan ape meracau2 sikit laa ustaz…
    windu yg teramat2 dalam nk masuk ATEHQSHE..
    banyak kenangan terindah kat dlm blog tuu…huhu.
    pandai betul ustaz love memancing pembaca yer…
    guna umpan ape ustaz??
    tajuk atas tu suspen betul..hihi
    me x rela dimadu u..

    (dah ade rakan2 blogger yg nak share kisah mistik mereka ker ustaz??camne dgn kakjem kite?
    sy belum sedia nk kongsi laa ustaz…meremang bulu hidung klw cerita bab shir2 niee..)

    w salam….:)))

    1. salam ateh..

      Ustaz Love sihat je.. ateh sihat ke? nampak mcm teruk je tak sihat tu.. sampai meracau2..

      Ustaz Love tak pandai pancing pembaca.. Ustaz Love cuma pandai pancing udang galah je.. hehe πŸ˜€

      (ada dah yg berkongsi kisah2 misteri tu.. tapi Ustaz Love belum melancarkan lagi perasmian cerita2 mistik kat blog Ustaz Love.. sbb banyak lagi entry yg perlu dibereskan terutama entry soal jawab πŸ˜‰ )

    1. kenapa kaum wanita selalu suspens dengan tajuk poligami? Bleh buat entry baru ni.. hehe.. anyway, macihh.. entry biasa2 je πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme