I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Ustaz Love Tak Tahan Lagi

Salam..

Entry ni pendek je.. Ustaz Love tak tahan lagi…

… nak tergelak.. kihkihkih..

p/s: Apa la kehendak diorg ni.. kihkihkih lagi.. πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 Comments

Add a Comment
    1. tapi, blog Ustaz Love ni memang selalu selit2 pasal spender ni.. agaknya tu punca keyword tu sampai ke sini πŸ˜€

    1. salam bro zul.. semoga mereka2 yg mencari keyword2 tak senonoh ni akan insaf sebaik landing ke blog Ustaz Love.. hehe πŸ˜€

    1. main sedap? main bola kot? “seronok” digantikan dengan “sedap” mungkin.. sbb kadang2 susah nak ingat perkataan yg sesuai πŸ˜‰

    1. Salam Najah..

      Memang pelik2 keyword ni.. kalau tiap2 hari buat modal entry, memang takkan habis πŸ˜€

  1. adoi la. HAHA. rasa strawberry coklat kot πŸ˜€

    kadang-kadang terhibur jugak dengan keyword-keyword macam ni. boleh hilangkan stress. hikhik πŸ˜€

    1. wahh.. perisa baru ni.. kalau anggap lucu, maka lucu la jadinya.. kalau anggap lucah, lucah la jadinya πŸ˜€

    1. bulan puasa ni kena banyakkan menangis di malam hari (qiamullail), bukan gelak sampai menangis.. hehe πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme