I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Pendapatan Paypal Dah Bertambah

Salam…

Ustaz Love kekurangan tido sikit sebab dok explore benda2 baru… Lepas Subuh baru nak layan tido, tapi mata dok terkelip2.. tapi dapat gak la tido selama 2 jam.. alhamdulillah..

Entry kali ni, Ustaz Love nak promo sesuatu… Sebelum ni, caliph shuriken pernah meminta Ustaz Love tengok2 benda tu.. tapi Ustaz Love ragu2.. Sampai la Ustaz Love terasa nak mencuba.. Sebab kalau tak cuba, tak tahu gak benda tu betul ke tak.. Kiranya Ustaz Love mengambil risiko peringkat pertama.. iaitu mengalaminya sendiri..

Dan akhirnya, pagi semalam Ustaz Love telah mendapat buktinya..

Tak banyak pun.. itu pun nak tunjuk gak ke?

Jangan marah.. Ustaz Love suka berkongsi walaupun nilainya tak banyak.. sebab Ustaz Love pun baru lagi menyertai program ni.. Program apa ye?

Ini satu program menjawab survey.. Sebelum ni, walaupun dah ada pendapatan, tapi Ustaz Love tak yakin lagi nak berkongsi.. sehinggalah pendapatan itu telah dipindahkan ke paypal.. setelah menunggu seminggu daripada tarikh cashout..

Program ni sangat mudah.. kita daftar.. kemudian dia akan bagi survey.. kita jawab, dapat kredit.. kredit tu boleh ditukarkan dengan Ringgit Malaysia (RM).. boleh cashout serendah RM5 dan dibayar dalam USD ke paypal..

Satu survey yang lengkap, boleh dapat beratus2 mata.. diorg cuma charge 20 kredit je untuk cashout.. contohnya kalau nak cashout RM5, diorang akan tolak 520 kredit.. kalau RM10, diorang tolak 1020 kredit..

Tambahan lagi, sekarang ni diorang tengah buat promosi.. bagi sesiapa yg mendaftar daripada kita punya referral, kita akan mendapat 500 mata (lebih kurang RM5) berbanding kadar biasa iaitu satu referral = 100 mata (lebih kurang RM1)..

Jadi, bagi sesiapa yang berminat boleh la mendaftar di IpanelOnline.com… Lepas ni Ustaz Love nak buat review program2 lain gak.. itu pun kena tunggu lepas cashout gak.. jom join beramai2 πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 Comments

Add a Comment
    1. Ada 2 3 lagi program survey yg Ustaz Love join.. nnt dah cash out baru nak share kat entry.. tungguu πŸ˜‰

    1. nak jawab survey kena bagi masa.. kalu takde masa, memang susah sket.. sbb nak lengkapkan survey tu pun berpeluh ketiak.. hehe πŸ˜€

    1. insyaAllah, Ustaz Love pun tgh berguru dengan blog gurucyber secara senyap2 ni.. hehe πŸ˜€

    1. insyaAllah, nnt Ustaz Love kongsi lagi.. tapi takleh la selalu sangat.. naik RM 0.10 pun nak buat entry.. lama2 org pun nyampah πŸ˜€

    1. memang menarik mama.. Ustaz Love bakal menambah RM10 lagi dalam paypal hasil survey ni..

      kalu mama yg promo, gerenti meletops.. lagi meletops daripada heartbeat yang dah tak berdenyut itu πŸ˜€

      1. Ni posting 2011… apa macam menjadi ke Ustaz Love?… Kalau menjadi tolong email kat Kakak… nak join rasanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme