I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Makan Aiskrim Dalam Kereta

Salam…

Tadi perut Ustaz Love terlalu lapar.. sebab tak sarapan pagi.. Banyak masa dihabiskan atas jalan.. Jadi singgah la kat satu drive-thru.. beli apa2 yg patut.. Disebabkan perut dah sakit, jadi Ustaz Love pun beli la aiskrim satu.. Parking jap, pastu makan2 aiskrim sambil menjilat2 bibir..

Ustaz Love terperasan ada mamat bermisai tebal kat kete sebelah dok pandang2 Ustaz Love.. aikk.. beliau kenal ke dengan Ustaz Love? Lantas, Ustaz Love pun merenung ke dalam anak mata beliau untuk mempastikannya.. Ternyata Ustaz Love tak kenal pun beliau.. Tapi wajah beliau sedikit kaget.. Walaupun daripada cermin, kat tangannya memegang surat khabar.. Takkan la baca paper sampai serius macam meneran kentut, ye tak?

Ustaz Love lantas menumpukan perhatian kepada makanan dan gaya pemakanan Ustaz Love.. supaya aiskrim tak meleleh ke janggut.. kang melekit2, habis janggut dihurung oleh semut dan kerengga.. kalau setakat dihurung tu boleh tahan lagi.. kalau dimakannya janggut ini, habis la tanda pengenalan pada diri Ustaz Love.. kihkih

Tiba2 sekilas Ustaz Love terpandang ada bayang2 seorang lagi manusia bangun daripada keretanya sambil mengelap2 mulut.. Laa.. rupanya ada orang lain dalam kereta tu.. tapi ke mana beliau pergi tadi? Ustaz Love terpaksa berkepochi kerana nak menentukan logiknya kemunculan wanita tu.. adakah daripada luar kereta, ataupun daripada bawah seat kereta?

Kelihatan mereka agak menggelabah bila tiba2 Ustaz Love mengurut2 janggut.. power gak janggut Ustaz Love ni.. tapi Ustaz Love tak nak biarkan lama2 pemikiran jahat bermain dalam kepala ini.. Terus Ustaz Love ngap sekali habis aiskrim, dan meninggalkan kawasan panas itu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Comments

Add a Comment
    1. Ustaz Love pun tak dapat nak memikir.. mungkin juga pasangan suami isteri yg tak menyempat2 nak balik rumah πŸ˜€

    1. sbb sangka baik la, maka Ustaz Love cabut daripada situ.. kalu tak, dah lama Ustaz Love ketuk tingkap kete tu πŸ˜€

    1. dia tak tau pun Ustaz kat sebelah.. sbb masa tu Ustaz Love pakai topeng.. cuma janggut je yg terkeluar.. hehe πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme