I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Keyword : Ustazah

Salam…

Ustaz Love sikit pelik dalam 2 3 hari ni.. keyword “Ustazah” mendominasi keyword carian kat blog Ustaz Love.. Tiap2 hari ada orang cari entry pasal “ustazah”..

Ada apa2 berita ke yg Ustaz Love terlepas pasal ustazah ni? Kot2 ada kes Ustazah belasah budak ke, budak belasah ustazah ke, ustazah kena belasah beramai2 ke? Sebab Ustaz Love dah jarang tengok berita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

Add a Comment
    1. berita pun tak berapa best sangat dah.. isu yg sama diulang2.. kadang2 dah masuk dlm blog 2 3 hari, baru nak masuk berita.. jadi, takde la mcm duduk dlm gua sangat πŸ˜€

    1. kalau lelaki memang suka ustazah yg mengajar.. pempuan plak suka ustaz2 mengajar.. itu dah memang fitrah dunia πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme