I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Free Viral : Kaedah Mudah Meningkatkan Trafik

Salam..

Tadi, Ustaz Love jenjalan kat google.. try cari panduan untuk berblogging.. Tips2, maklumat2 terkini dsb.. sampai la Ustaz Love terjumpa ada satu program ni.. Program ala2 MLM.. tapi bukan perniagaan MLM.. ini adalah trafik MLM..

Mungkin benda ni dah lama dah berlegar di kalangan blogger.. cuma Ustaz Love je yang tertinggal keretapi.. tapi, mungkin juga ada blogger2 yang tak tahu pasal ni..

Cuma amik masa dalam beberapa minit nak setup benda ni.. takde bayaran pun yang dikenakan.. FOC..

Ustaz Love nak terangkan pasal tu, tapi panjang sangat la plak.. Try la lawat website ni kat sini.. Tapi baca dulu dia punya penerangan kalau nak faham.. lepas tu baru buat keputusan nak register ke tak.. dia dah janji cuma akan ganggu seminggu sekali je (hantar e-mail)..

CONSERATIVE EXAMPLE
10 people sign up from you: 1 x 10 = Your ad on 10 new sites
10 people sign up from each of them: 10 x 10 = Your ad on 100 new sites
10 people sign up from each of them: 10 x 100 = Your ad on 1,000 new sites
10 people sign up from each of them: 10 x 1,000 = Your ad on 10,000 new sites
10 people sign up from each of them: 10 x 10,000 = Your ad on 100,000 new sites
10 people sign up from each of them: 10 x 100,000 = Your ad on 1,000,000 new sites
Total: 10+100+1,000+10,000+100,000+1,000,000
= 1,111,110 WEBSITES DISPLAYING YOUR AD!

Lebih kurang la pengiraannya mcm tu.. MLM haram ke halal ni? takde melibatkan duit pun.. hehe..

p/s : Kat bawah sekali Ustaz Love ada letak iklan tu.. 😉

CONSERATIVE EXAMPLE
10 people sign up from you: 1 x 10 = Your ad on 10 new sites
10 people sign up from each of them: 10 x 10 = Your ad on 100 new sites
10 people sign up from each of them: 10 x 100 = Your ad on 1,000 new sites
10 people sign up from each of them: 10 x 1,000 = Your ad on 10,000 new sites
10 people sign up from each of them: 10 x 10,000 = Your ad on 100,000 new sites
10 people sign up from each of them: 10 x 100,000 = Your ad on 1,000,000 new sites
Total: 10+100+1,000+10,000+100,000+1,000,000
= 1,111,110 WEBSITES DISPLAYING YOUR AD!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
    1. Ustaz Love nak terangkan, jadi panjang plak entry nnt.. cuma masuk je link tu, dan baca penerangannya.. lebih kurang mcm ni la.. sape yg join program ni, kena letak banner hijau tu kat blog (ada banyak pilihan banner).. bila dia nak join, maka dia kena isi id referral dlm kotak2 kosong.. nak isi id referral tu, kena masuk dulu blog dia..

      Jadi, kata la ada 10 orang mendaftar id bawah Ustaz Love, 10 orang tu plak akan cari blogger yg mendaftar kat bawah dia… dan seterusnya setiap peringkat berkembang.. akhirnya berjuta2 orang masuk.. dan link blog kita ada kat berjuta2 blog..

      itu secara teorinya je la.. praktikalnya, sama je kot mcm bisnes MLM yg susah nak cari downline tu 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme