I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Digi WWWOW Awards

Salam..

Waktu ni Ustaz Love berada dalam mood nak berkontest.. kebetulan ada plak contest digi ni.. Maka, Ustaz Love pun mencalonkan la diri sendiri untuk menyertai contest ni.

Mcm best je kategori yang Ustaz Love sertai tu kan? Ustaz Love join satu kategori je.. Takde la nak harap menang pun.. Just nak cari pengalaman join kontest montest ni.

Jadi, bagi sesiapa yang terasa nak vote Ustaz Love, bleh klik logo gambar kategori kat atas atau kat sidebar.

Macihh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

Add a Comment
    1. keyakinan diri tu bagus.. tapi takut syok sendiri je nanti.. kategori blogger of the year tu.. hehe πŸ˜€

      macihh πŸ˜‰

    1. terima kasih..

      Ustaz Love belum pernah join contest berasaskan undian ni.. 1st time nak cuba.. walaupun kategori tu kategori tak hengat πŸ˜€

    1. salam ateh..

      alhamdulillah, Ustaz Love sihat.. hope ateh pun sihat gak πŸ˜‰

      macihh πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme