I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

DealMates.com Nak Bagi iPad 2 Percuma

Salam…

Ustaz Love nak berkongsi sesuatu.. Agak menarik sbb barang free.. kalau barang kena bayar, menarik gak.. cuma kureng sket la.. hehe..

Dealmates.com telah membuat satu lucky draw.. sape lucky, dia draw la.. walaupun ditawarkan dalam bentuk pembelian, tapi pembelian yang tak perlu bayar.. sebab ditawarkan dengan harga RM0.00.. Ustaz Love cuma nak berkongsi.. Mana la tau, kalau Ustaz Love tak lucky, mungkin member2 blog Ustaz Love ni yg lucky..

Sesiapa yang berminat untuk menyertainya, boleh masuk website dealmates.com.. Tapi ada kuota tertentu sebelum lucky draw dilakukan.. bila dah cukup kuota, maka penyertaan akan ditutup..

Jadi, cepat2.. sape cepat, dia tak lambat πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme