I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Contest April Hadiah Utama RM100

Salam..

Entah jin apa yg merasuk, Ustaz Love dah makin rajin plak join kontest mengontest ni.. hehe.. Kali ni, Ustaz Love nak join contest zlancer3..

Blog milik Muhammad Zulhilmi ini merupakan sebuah blogshop yang menjual gadget.. Malah, beliau juga menawarkan komisen yang agak tinggi bagi sesiapa yang berjaya mencari buyer iaitu RM15 satu sales.. Kalau sehari bleh buat 1000 sales, tak kayo pacik?

Tapi Ustaz Love tak nak la cerita panjang pasal blog beliau, sbb ini bukan entry contest review blog.. Kaedah nak menyertai contest ni sangat mudah.. boleh rujuk di sini..

Hadiahnya pun agak lumayan.. iaitu :

Tempat pertama : RM100 + banner misteri

Tempat kedua : RM 50 + banner misteri

Tempat ketiga : RM30 + banner misteri

Saguhati untuk 20 pemenang : banner misteri + klik semua iklan kat blog (aikk.. hadiah mcm ni pun ada.. kihkih)

Sesiapa berhajat nak join, sila masuk sini..

Terima kasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme