I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Blog Ustaz Love Dah Cecah 1k Follower

Salam…

Dari semalam lagi Ustaz Love nak buat entry ni, tapi asyik terlupa je.. Sebenarnya, entry ni takde la penting mana pun.. Cuma nak meraikan follower Ustaz Love yang telah mencecah 1000 orang.. Tapi, bila nak buat entry ni, baru perasan dah 1002 follower.. Jadi, tak dapat la nak buatkan apa2 reward ke, entry penghargaan khusus ke.. sebab tak pasti sapa yg jadi follower ke 1000.

Sebenarnya, semua follower Ustaz Love ni sangat dihargai.. tak kira la follower pertama mahupun follower ke sejuta (cewahh).. tanpa sokongan anda, siapalah Ustaz Love ini.. umpama sebutir pasir di Gurun Sahara..

Kalau diperhatikan kat sidebar Ustaz Love, ada 2 gadget follower.. Asalnya follower yg atas tu Ustaz Love bawak dari blog yg lama (blogspot) dan yg bawah tu, Ustaz Love pasang kat blog yg baru ni.. Ada yg jadi follower kat gadjet yg atas, ada yg jadi follower gadjet yg bawah.. ada yg jd follower kedua2 gadjet..

Jadi, kalau nak ikutkan, memang dah lama cecah 1000 follower.. tapi Ustaz Love tak kisah.. follower atas ke, bawah ke.. dua2 Ustaz Love hargai.. bukan mudah nak jadi follower ni.. dalam keadaan Ustaz Love bukanlah jenis follow dan ajak org follow blog Ustaz Love.. Jadi, Ustaz Love menjangka, kebanyakan follower di blog Ustaz Love ni memang follow sbb nak follow.. dan bukan sebab nak suh follow balik..

Apa pun, Ustaz Love mengucapkan ribuan terima kasih kepada follower2 Ustaz Love ini.. kerana sudi menjadi follower kepada blog picisan.. tanpa mengharapkan apa2 balasan..

Tochey mama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 Comments

Add a Comment
    1. hehe.. terima kasih puanbee.. patut la terasa mcm ilmu Ustaz Love makin kurang.. ada yg mencurinya rupanya.. hehe.. gurau je πŸ˜€

    1. salam kakyon..

      terima kasih kerana singgah hari2 walaupun sekadar dijamu biskut mayat (entry ntahapahapantah) πŸ˜‰

    1. terima kasih siti.. blog mastura tu masturanasarudin ke? Ustaz Love tak dpt jenguk blog beliau sbb private πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme