I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Blog Ustaz Love Dah Ada Penaja

Salam…

Ustaz Love nak buat promo sketΒ  ni..

Ada perasan apa2 penambahan kat blog Ustaz Love ni tak? Tak perasan? Nampaknya Ustaz Love je yang perasan.. hehe

Ustaz Love ada meletakkan satu banner baru.. Ini bukan banner yang kalau klik dapat pendapatan (CPC), tapi Ustaz Love telah mendapat penajaan daripada Exabytes untuk meletakkan iklan di blog Ustaz Love.. Bayarannya pun bleh tahan gak la..

Untuk makluman semua, Exabytes telah membuka peluang kepada 200 blog untuk meletakkan iklan mereka di blog2.. Jadi, ianya adalah berdasarkan “First Come First Serve”.. Ustaz Love pun tak pasti dah cukup kuota ke belum..

Asalnya Ustaz Love nak buat entry ni lama dah.. Tapi selagi belum meletakkan banner, Ustaz Love tak nak buat promosi dulu.. takut2 dah cukup kuota ke, apa ke..

Syaratnya sangat mudah :

1. Trafik blog tak kurang daripada 100 UV sehari.

2. Print Screen trafik blog dan hantarkan ke :

charles@exabytes.com

Kalau bernasib baik, mungkin kuota belum dipenuhi.. dan dapat la merasa iklan tajaan..

Apa pun, Ustaz Love mengucapkan terima kasih kepada pihak Exabytes (penyedia hosting blog Ustaz Love gak) kerana sudi meletakkan banner di blog Ustaz Love.

p/s: Ada sesiapa lagi nak jadi penaja blog Ustaz Love? Hehe πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 Comments

Add a Comment
    1. 2 juta bloggers tu belum tentu 2 juta tu aktif.. mungkin sejuta bloggers setakat register blog, lepas tu dah tak jenguk2 dah.. kalau tak, mesti ranking blog Ustaz Love kat Malaysia ni tak bleh capai bawah 1k πŸ˜‰

      1. terima kasih iqbal atas cadangan… Ustaz Love pun memang ada cadangan nak buat tutorial tu.. tapi disebabkan ianya agak mementingkan fakta dan gambarajah, jadi Ustaz Love terpaksa tangguhkan dulu.. InsyaAllah, ada masa nanti Ustaz Love buatkan πŸ˜‰

  1. ustaz.. sy bru try submit emel request ads ni..
    ntah layak atau x sbb trafik cukup2 syarat saja, hukk..

    p/s: ustaz.. klau letak ads ni..
    status gliterati nuff terjejas x?

    1. insyaAllah, ada la rejeki tu..

      Iklan exabytes tu tak menjejaskan status nuffnang.. sbb ianya bukan syarikat pengiklanan, tapi syarikat webhosting πŸ˜€

    1. dah tamat dah sbb dah cukup kuota.. tapi bleh join la affiliate diorg (angel program) πŸ˜‰

  2. saya selalu tertinggal apa yang terkini di bincangkan ustaz dan teman2 yang lain…

    macammana saya nak cari blog ustaz jika ada perbincangn yang terbaru..

    tanya je…sebab saya pun nak ilmu Allah ni juga…hihihi

    1. boleh saja meletakkan link blog Ustaz Love dalam bloglist.. supaya entry2 terbaru akan sentiasa dapat diikuti.. itu lebih baik daripada menjadi follower yg tidak memberi apa2 manfaat (kecuali penambahan angka), sbb widget follower yg digunakan adalah untuk yg guna blogspot dan bukannya wordpress macam blog Ustaz Love..

      atau nak lagi mudah, ziarah la selalu ke sini.. dan sentiasa ikuti komen2 terbaru di sidebar sebelah kanan πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme