I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Awas Silent Reader!!

Salam..

Beberapa hari ni trafik di blog Ustaz Love agak down sikit.. Ustaz Love pun dah tak update macam dulu.. tak tentu masa.. Kalau dulu, biasa Ustaz Love guna scheduled post.. jadi walaupun takde depan pc, still entry2 baru bleh kuar.. Sekarang ni, Ustaz Love dah agak malas nak scheduled2 dah.. even 2 3 pagi pun Ustaz Love belasah publish entry.. Jadi, kerapkali time blogger2 keluar berjalan ke blog2 lain, entry Ustaz Love dah tenggelam ke bawah..

Ustaz Love rasa, mungkin itu la puncanya.. tapi, alhamdulillah jugak la.. kira banyak lagi UV berbanding dulu.. Kalau dulu, nak mendapatkan 100UV pun susah, sekarang ni satu entry je pun dah bleh cecah 100UV.. kira ada gak la peningkatan.. Mungkin disebabkan ada beberapa blog yg meletakkan blog Ustaz Love di dalam carta blog mereka..

Juga dengan kehadiran semakin ramai silent reader.. Walaupun shoutbox tak banyak yg tinggal jejak, dan entry tak banyak komen.. tapi trafik maintain..

Kepada para silent reader.. awas ya!! jangan ingat anda tak meletakkan jejak di blog Ustaz Love, Ustaz Love takleh nak jejak anda balik.. hehe..

Terima kasih buat semua pengunjung blog Ustaz Love.. sama ada yg meninggalkan jejak, ataupun pengunjung tanpa jejak.. dengan kehadiran anda semua, semakin menguatkan semangat Ustaz Love untuk menulis..

p/s: Ustaz Love dapat RM10 lagi untuk survey pagi ni.. anda bila lagi? Cepat2 la join dan nikmati pendapatan sampingan yg tak mengeluarkan peluh.. atau nak cari pembeli.. πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 Comments

Add a Comment
    1. kalau akaun dah verified (dah bayar dlm USD15 rasanya), duit dlm paypal boleh transfer ke akaun bank dlm negara.. πŸ˜‰

    1. terima kasih cikgu.. insyaAllah, Ustaz Love akan selalu ziarah balik pengunjung2 blog Ustaz Love ni.. terima kasih atas sokongan πŸ˜‰

  1. i’m ur silent reader…
    alamak, ustaz dapat jejak saya ke, hehe…

    saya lebih suka jd silent reader…
    setiap entry ustaz memeng beri informasi berguna kepada saya.. lagipun entry ustaz dalam bentuk santai, tue yang buat saya lagi suka baca… jadi selamat maju jaya ustaz, semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua =)

    1. kalau nak jejak, memang boleh.. silent reader pun reader jugak.. itu lebih baik drp tinggal jejak, tapi tak baca pun entry Ustaz Love.. hehe

      Apapun, terima kasih kerana sudi menjadi reader blog Ustaz Love πŸ˜‰

    1. insyaAllah, kalau Ustaz Love tersesat ke dengkil, bleh la kita minum2 sambil makan nasik ambeng πŸ˜€

    1. salam..

      terima kasih kerana sudi membaca entry Ustaz Love.. Ustaz Love ada pasang cctv kat blog ni.. sbb tu bleh jejak balik.. hehe πŸ˜€

  2. Assalam..

    Alamak. dah kantoi pulak dengan ustaz. Maaf lah ustaz. bukan tak nak tinggal jejak. cuma lebih senang membaca entri ustaz. seronok. tambah pengetahuan. kadang kadang kita rasa apa yang kita tau tu betul. rupanya salah. gaya penulisan ustaz pulak santai je. saya suka baca. terima kasih singgah blog saya. πŸ™‚

    1. As salam..

      Nampaknya semakin ramai yg dah kantoi dengan Ustaz Love.. hehe.. takpe2.. nak silent pun takde masalah.. cuma agak rugi sket kalau tak tinggal jejak kat komen.. sbb dengan komen itu, memberikan backlink yg berguna untuk trafik ke blog pengkomen..

      Apa pun, terima kasih kerana sudi membaca penulisan Ustaz Love πŸ˜‰

    1. ipanel pun layan.. yg omputeh pun layan.. tapi yg omputeh lagi layan sbb payment dlm USD.. hehe πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme