I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Trafik Daripada Blog Ustaz Love

Salam..

Ustaz Love lately agak kurang masa di depan laptop.. Banyak masa dihabiskan di luar.. Jadi, kalau sesiapa tengok entry Ustaz Love muncul seawal pagi ke, itu bukanlah tandanya Ustaz Love rajin buat entry.. Tapi dah buat schedule post.. lain la kalu nampak Ustaz Love blogwalking, itu tandanya Ustaz Love tengah online.. sbb shoutmix belum memperkenalkan lagi schedule blogwalking.. πŸ˜€

Tengah2 blogwalking tadi, Ustaz Love singgah ke blog Intan… Sebelum ni tak pernah nampak lagi blogger bernama Intan kat blog Ustaz Love.. beberapa hari ni, Ustaz Love nampak beliau selalu blogwalking ke blog Ustaz Love.. Jadi, Ustaz Love pun balas kunjungan sambil membaca2 entry beliau.. Rupanya blog beliau selalu masuk majalah… malah anak beliau yang cumel itu juga selalu jadi cover majalah.. bermakna, beliau ini adalah somebody.. sedangkan Ustaz Love ini hanyalah seorang “nobody2 but you”..

Beliau buatkan entry khas untuk Ustaz Love.. sungguh tergaru rasanya hati ini membacanya.. Jadi Ustaz Love nak ucapkan terima kasih kerana sudi mempromo blog Ustaz Love.. Sebenarnya, kalau ikutkan Ustaz Love tak berapa yakin sangat dengan statistik referrals daripada Nuffnang ni.. kalau betul, alhamdulillah la.. dapat real trafik daripada blog Ustaz Love..

Cuma, ada sesuatu yang Ustaz Love rasa, nak kena ulas sket..

Blog Ustaz Love ni sebenarnya bukanlah blog soal jawab agama.. tapi blog caca marba.. bila ada orang tanya kat ruangan komen kat entry, maka Ustaz Love jawab dengan menjadikannya entry.. sbb tu banyak entry soal jawab.. banyak orang yang bertanya..

Takde la ilmiah mana pun Ustaz Love jawab.. sekadar melontarkan pendapat berdasarkan ilmu yang cetek.. sbb tu Ustaz Love selalu sarankan agar mendapatkan 2nd, 3rd opinion… mungkin pandangan Ustaz Love salah.. jadi, bila ada yang sudi berkongsi dan ternyata Ustaz Love yang salah, maka Ustaz Love boleh betulkan balik pandangan Ustaz Love.. kira macam perkongsian pintar gak la.. berkongsi untuk bertambah pintar.. bukan untuk menambah kebodohan dan kesombongan..

Sekali lagi Ustaz Love nak ucapkan terima kasih kepada Intan kerana sudi menziarah, menjadi follower dan membuat satu entry khas tentang blog Ustaz Love..

Kepada semua pengunjung Ustaz Love, jemput la ziarah ke blog Intan.. boleh belajar2 jadi blogger popular (Ustaz Love tengok, trafik beliau pun tinggi.. trafik blog Ustaz Love rendah sbb beliau dah sedut masuk ke blog beliau… hehe.. acah je πŸ˜€ )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Comments

Add a Comment
  1. As Salam Ustaz Love πŸ™‚

    Terima kasih ye UL krn sudi buat entri nie… rasa terharu sgt πŸ™‚

    Tapi kan…Intan bukanlah “somebody” sangat UL just one typical blogger mom saje. Cerita dlm blog pon mostly ttg family . Bukan lah seorang blogger popular…huu huu.

    Maaf ye kalau Intan ada tersilap tulis pasal tu coz frankly speaking Intan suka baca UL nya pandangan bila menjawab pertanyaan. Definately not a “caca marba” blog at all πŸ˜€

    1. As Salam Intan..

      terima kasih kerana menyukai penulisan Ustaz Love.. semuanya datang daripada Allah.. mungkin juga suatu hari nanti, penulisan Ustaz Love akan dibenci oleh ramai orang.. who knows? Ustaz Love bersyukur atas apa yang ada ni.. πŸ˜‰

    1. salam momoy..

      terima kasih kerana sudi ziarah blog Ustaz Love ni.. caliph memang member lama Ustaz Love dalam blogging ni.. dah hampir setahun jagung dah perkenalan.. iaitu semasa zaman Ustaz Love guna blogspot lg πŸ˜‰

  2. assalamualaikum,,Surah Al-An’am ayat 103
    boleh tolong rumi kan,supaya senang saya membaca?
    saya kurang bijak ayat jawi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme