I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

BE Terbaru : MAS Travel

Salam…

Beberapa hari ni ada satu iklan yang kerap menari2 dalam blog Ustaz Love.. bukanlah iklan pertandingan mari menari okeh.. tapi iklan IMASTravel (baca I Must Travel kot).. Ustaz Love mengesyaki ada sesuatu yg baik bakal berlaku.. tapi tak nak mengharap sangat.. Rupa2nya memang betul..

Petang ni Ustaz Love cek kat akaun nuffnang, Ustaz Love dapat BE terbaru.. dan BE yg ni tak main sorok2.. melekat je.. hehe

Walaupun BE sebelum ni (adizero) dah jadi ME, tapi Ustaz Love bersyukur kerana ada BE baru yang bertapak..

Ustaz Love pernah klik sekali iklan ni.. bukan la bertujuan nak buat fraud click.. tapi sekadar nak tahu apa contest yang dianjurkan tu.. rupa2nya contest untuk blogger.. hadiahnya pun lumayan.. pakej pelancongan ke luar negara.. memang best la..

Kaedah penyertaan pun mudah je.. cuma buatkan entry menceritakan pengalaman melancong (tak pasti plak sama ada kena ada kaitan dgn MAS ke.. tak baca habis).. pastu submit.. tapi sebelum tu kena mendaftar dulu dengan komuniti dia..

Kalau nak tahu lebih lanjut, bleh klik iklan tu dan bacalah… mana la tau, kot2 ada rejeki… bleh melancong (jangan melencong sudaa)..

Apapun, Ustaz Love ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih kepada pihak pengiklan (MAS Travel) dan pihak Nuffnang kerana sudi beriklan di blog Ustaz Love… semoga bertambah2 lagi BE melekat kat blog Ustaz Love ni.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

Add a Comment
    1. terima kasih mama..

      betul gak tu.. tapi jangan risau.. dgn bantuan google translate, semuanya ok.. hehe 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme