I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

BE Terbaru : Digi

Salam…

Ustaz Love ingin berkongsi kegembiraan ini dengan semua.. Ustaz Love dapat BE terbaru iaitu Digi Opera Mini.. Kiranya sekarang ni dah ada 2 BE yang menari2 di sini.. BE sebelum ni (I MAS Travel) masih lagi berjalan..

Rezeki Ustaz Love kali ni.. Ustaz Love bersyukur pada Allah dan mengucapkan terima kasih kepada pihak Nuffnang dan pihak Digi kerana sudi beriklan di blog Ustaz Love..

Untuk pengetahuan semua, Opera ni bukanlah sejenis pementasan macam kita tengok soap opera tu (wayang cina yang muka putih tu).. tapi merupakan sejenis browser (pelayar) macam Mozilla Firefox, Internet Explorer, Netscape dsb.. Featuresnya agak berlainan antara satu sama lain.. Masing2 ada kelebihan..

Yang diiklankan ini merupakan browser untuk telefon bijak (smartphone mcm Iphone, Uphone.. tak termasuk Public Phone)..

Ustaz Love pernah guna browser Opera masa pakai netbook dulu.. tapi tak berapa selesa.. mungkin sbb dah terbiasa dengan Musang Berapi (Firefox).. Fungsi dlm Firefox yg paling Ustaz Love suka adalah Fungsi Restore Tab.. Kalu kita close je, bila bukak balik, Firefox akan tanya nak restore laman web yg kita bukak sebelum kita close tu tak? Atau nak buka tab baru..

Cerita lebih plak pasal Firefox.. sedangkan entry ni khas untuk Opera.. hehe.. Kebetulan plak Firefox dah launch versi 4.. tak pasti plak masih di tahap beta ke, atau tuan hamba..

Terima kasih sekali lagi buat Nuffnang dan Digi πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

Add a Comment
    1. Digi tengah buat promosi le tu.. dah promo blackberry dgn harga murah, promo plak Opera.. harapnya kempen promosi ni lama sket.. bleh kutip hasil banyak sket πŸ˜€

  1. saya tinggal satu BE je ustad..

    sebelum ni dapat 6BE.. tapi 5 dh jadi ME..tggl nokia je dok berjoget2 kat blog tuh..tahniah ustad..semoga rezeki ustad lebih murah ye

  2. saya baru mula.. blm paham pun pasal BE2 nie. Tapi, tahniah… rezeki itu ada dimana2 untuk orang2 yg syukur dan rajin bersedekah. Beri nasihat yg baik itupun sedekah.

    1. alhamdulillah.. dulu masa mula2 berblogging pun Ustaz Love banyak tak tahu.. tapi selalu explore dan bertanya kepada org2 yg tahu.. insyaAllah, lama2 nnt boleh faham πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme