I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Month – March 2011

Bau Busuk Bau Wangi

Salam… Ustaz Love tak berhajat nak menyambung kisah saka… sbb tak nak menjadikannya suatu amalan.. tambah2 malam jumaat.. habis segala2nya dikaitkan dengan benda2 mistik.. TV ada cerita hantu.. kat blog ada segmen kisah2 seram dsb.. biarlah malam jumaat ni kita jadikan malam untuk muhasabah diri dan mempersiapkan diri untuk menghadapi hari jumaat keesokannya.. Ustaz Love […]

Saka Ilmu Persilatan

Salam… Entah apa mimpi Ustaz Love malam ni tiba2 je nak buat entry berkaitan saka.. Dah agak lama entry2 sebegini Ustaz Love tinggalkan.. Tapi bila tengok keyword2 yg melekat kat blog Ustaz Love ni paling tidak dalam sehari mesti ada 1 keyword berkaitan saka.. tak kira la saka harimau ke.. saka limau ke.. kalau nak […]

Tarian Poco2 Diharamkan

Salam… Berikut adalah keputusan mesyuarat jawatankuasa fatwa negeri Perak berkenaan isu tarian poco2.. Walaupun senaman poco2 boleh membantu mengeluarkan peluh dan menyihatkan badan, tapi bila ianya menjadi satu upacara khusus bagi sesuatu agama, maka haram mengikutinya atas dasar “menyerupai sesuatu kaum”.. Maka, lepas ni bleh beralih kepada tarian breakdance plak… Ataupun shuffle.. Tapi jangan gi […]

Couple Haram?

Salam… Ustaz Love ada menerima satu komen di shoutbox.. daripada Jejaka Terhangat.. Ustaz Love pada mulanya tak pasti adakah ianya satu bentuk pertanyaan ke apa.. tapi bila Ustaz Love membuat lawatan balas, rupa2nya ada satu entry berkaitan dengan couple / kapel ni..  Isunya berkisar soal memahami pasangan.. Kalau tak kapel, mcm mana nak kenal hati […]

Jawapan Nuffnang Berkenaan Iklan Yoga

Salam… Ustaz Love baru dapat e-mail semalam daripada Nuffnang.. hasil daripada ticket yang Ustaz Love hantar meminta supaya dibuang iklan Kelas Yoga yang bermain2 dalam blog Ustaz Love.. Sebelum ni, Ustaz Love pernah hantar ticket meminta dibuang iklan arak.. dan pihak Nuffnang telah memohon kemaafan kerana ada masalah teknikal di situ.. walaupun iklan itu adalah […]

Cara Bercinta Dengan Ustazah / Ustaz

Salam… Ustaz Love jenguk2 keyword kat akaun Nuffnang… Walaupun sebelum ni banyak keyword yang menarik perhatian, tapi Ustaz Love tak terasa nak jadikannya entry.. Sebab ada di antaranya keyword yang lucah.. Kang tak pasal2 blog Ustaz Love ni masuk dalam senarai carian blog lucah.. Keyword kali ni tak lucah.. tapi lebih kepada panduan.. Bagaimana nak […]

Iklan Yoga Di Blog

Salam… Ustaz Love terperasan ada satu iklan MilkAdeal yang ada promo Kelas Yoga untuk kanak2.. Ustaz Love rasa, ianya akan berada lama di pasaran blog.. Jadi, Ustaz Love telah mengambil langkah awal dengan menghantar e-mail kepada Nuffnang untuk membuang iklan yoga daripada blog Ustaz Love.. Kenapa nak buang iklan tu? Bukannya iklan arak.. bukan iklan […]

Kecaman Terhadap Ustaz Love

Salam… Tindakan Ustaz Love untuk tak approve komen2 puak Syiah (cuma letakkan dalam entry saja) menyebabkan puak2 Syiah ni menyerang blog Ustaz Love.. nampak mcm penting je Ustaz Love ni kan.. padahal mungkin sorang je yg menyerang, tapi guna banyak2 nick.. Ustaz Love takde la bajet fofular.. tapi bila mereka2 ini meletakkan Ustaz Love sebaris […]

Perniagaan Alaf Baru

Salam.. Ustaz Love gi jalan2 blog orang lain tadi.. melompat dari satu link ke satu link.. sampai la Ustaz Love ke satu website ni.. Ustaz Love nak bukak balik, tak ingat dah clear cookies n history (satu kaedah meringankan loading page.. bukan ‘makan biskut’ okeh.. tak semua benda boleh diterjemah secara terus).. Ustaz Love tertarik […]

Meniaga Nabi

Salam… Tadi Ustaz Love makan kat sebuah restoran yang baru buka.. Kiranya Ustaz Love antara pelanggan terawal la.. Bila nak bayar, Ustaz Love terasa pelik plak.. Apsal murah sangat harganya? Ustaz Love siap tanya lagi dah kira tak yang ni, yang tu.. tapi tetap diberikan harga murah.. Ustaz Love saspek beliau nak bagi diskaun sempena […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme