I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Tolong Doakan Kak Jem

Salam..

Ustaz Love baru bukak facebook tadi.. dah lama tak dapat nak online sbb coverage sangat miskin.. Ustaz Love menerima satu mesej daripada kakjem (kalau selalu mengikuti blog Ustaz Love sebelum ni, akan perasan kehadiran kakjem yg takde blog, tapi suka komen kat blog Ustaz Love).. beliau merupakan sahabat lama Ustaz Love.. daripada zaman kencing berak dalam seluar lagi (masa zaman sekolah tadika)..

Beliau sekarang ini sedang ditimpa musibah.. Ustaz Love pun agak tertanya2 kenapa beliau dah lama tak mengkomen di blog Ustaz Love… rupa2nya beliau sedang sakit… menurut beliau, beliau sedang menanggung sakit akibat sihir..

Ustaz Love pun tak pasti apa jenis sihir tu.. sama ada sihir santet ke (santau), sihir pengasih ke.. yg pastinya beliau sedang sakit..

Maka, Ustaz Love mengambil kesempatan ini ingin memohon kepada rakan2 blogger sekalian agar dapat mendoakan kesihatan kakjem.. semoga beliau pulih seperti sediakala..

Agak sunyi blog Ustaz Love tanpa kehadiran kakjem.. Umpama Sinar Pagi tanpa kehadiran Abg Jem.. terasa betul kelainannya..

Syafaahallah.. semoga Allah menyembuhkan penyakit beliau.. aminn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 Comments

Add a Comment
  1. kakjem disentet melalui angin kot,sbb ustaz yg merawat tu x bg tau dan dia pun x nak tanya kat makhluk yg ada didlm bdn kakjem tu,katanya x nak lama2 berurusan ngan makhluk tersebut nnti amik masa lama plak nak seatle.tu pun masa awal2 proses bukan main susah dia nak kluar.(Ya Allah bukan main seksanya kakjem menanggung sakit,sesungguhnya apa jua yg dtg itu smua adalah ujian Allah buat kakjem…)Terharu sungguh kakjem atas perhatian yg diberikan oleh ustaz love….trima kasih bebnyak lerr hanya Allah yg boleh membalas smua kebaikan ustaz love…..soksoksoksok…kakjem nak nangis ni…..

    1. Ustaz Love dapat membayangkan keperitannya.. sbb member Ustaz Love pun ada sorang yg kena saka ni.. sampai lebam2 badan.. masih tak nak keluar… kak jem mohonlah pertolongan Allah dengan sabar dan menunaikan solat.. insyaAllah, doa org sakit ni makbul πŸ˜‰

  2. salam ustazlove,

    sebelum tu tanye kabo ustaz dulu ler…sihat n ceriang hari nie?camne percotiann berjalan lancar?

    patut ler lama kakjem tak komen kat blog ustaz nie yer…
    windu ghan kakjem…ape yang dia komen sy setuju…
    dan ape yg yg saya komen dia setuju….
    harap2 kakjem cepat sembuh yer……dn kite meriahkan ruangan komen nie…tanpa kakjem ustazlove tu sunyikk..ciann…:))

    ermm..ingat nak ziarah kat blog kakjem…tapi tulah kakjem takdak blog pulokk..

    1. salam ateh..

      cuba try pujuk kak jem untuk buat blog.. beliau sangat rajin memasak.. bleh buat blog masakan πŸ˜‰

      1. masalahnya kakjem x ada idea nak menulis(x mcm zaman mudamudi dlu mmg pakar) skrg ni otak dah karat lerr…..hehehhehe

        1. kakjem tak perlu menulis mengarang mcm novel ke.. just amik gambar masakan, pastu tuliskan resepi.. insyaAllah, blog kak jem pasti meletops kebaboomm πŸ˜€

          1. kakjem register je dulu kat blogger.com

            pastu ada tutorial.. kalau tak faham, kak jem bleh tanya Ustaz Love.. kena pecahkan ruyung, baru dapat saguhatinya πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme