I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Tahap Kecergasan Selepas Bercuti

Salam..

Hari pertama bekerja setelah 2 minggu bercuti.. sungguh mengujakan.. seawal pagi lagi Ustaz Love dah sampai ke opis.. tambah semangat lagi bila proses ubahsuai opis sudah selesai.. dan hasilnya, opis Ustaz Love telah menjadi besar dan luas.. boleh main futsal lagi kat dalam tu.. maksudnya, ia menggambarkan keluasan, bukannya sikap.. Ustaz Love tak reti main futsal pun..

Tapi biasa la.. bila dah lama bercuti, maka ketahanan mental dan fizikal sudah semakin menurun.. entah berapa ratus kali dah Ustaz Love menguap.. nampak sangat tak berapa cergas.. lepas ni, mungkin kena cuba bawak motor dengan gaya mengayuh kaki… bagi keluar peluh sket..

Dalam masa 2 minggu Ustaz Love takde ni, banyak perkara2 baru berlaku di opis.. sesungguhnya, jangka masa 2 minggu itu bukanlah suatu masa yg singkat..

Ahh.. Ustaz Love tak mampu lagi nak meneruskan penulisan ini.. mata terlalu mengantuk ya ampunn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Add a Comment
    1. kalau study tu lebih kurang mcm kerja gak.. sbb sibuk dgn assignment, kuliah dsb.. tapi kalau memang dok rehat je, bleh stroke kalau tiba2 kerja.. hehe 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme