I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Bloglist Dan Berita Gembira

Salam…

Ustaz Love minta maaf banyak2 kepada rakan2 blogger sekalian.. sebab tak dapat nak membalas blogwalking… Internet ada masalah sket.. Jadi, Ustaz Love jawab kat sini je la pertanyaan caliph.. sbb tak dapat nak jenguk ke sana..

Kalau nak join bloglist Ustaz Love, request je.. insyaAllah, Ustaz Love akan letak πŸ˜‰

Seterusnya, Ustaz Love nak umumkan satu berita gembira..

Perasan tak ada iklan ni ada melekat kat blog Ustaz Love? Ini bukanlah iklan MilkADeal yang susah nak dapat income tu.. tapi adalah BE terbaru Ustaz Love..

Bukanlah tujuan Ustaz Love nak menunjuk2.. cuma sekadar nak berkongsi kegembiraan selepas kemarau BE yang agak berpanjangan dialami..

Apapun, Ustaz Love mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak nuffnang dan adizero kerana sudi beriklan di blog Ustaz Love ini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Comments

Add a Comment
    1. hehe.. kalu cikgu nurin tak glemer, Ustaz Love lagi la 2x tak glemer.. insyaAllah nnt Ustaz Love masukkan blog cikgu nurin πŸ˜‰

    1. tak dapat BE sbb dah dapat BF kot? dua2 tu perkara menggembirakan.. tapi kena pandai2 gak.. kalu BE wanita seksi, tak seswai letak kat blog πŸ˜€

    1. macihh.. Ustaz Love ada memang ada pasang peranti pepijat / alat pengesan kat blog ni.. supaya dapat alert dengan lebih pantas.. πŸ˜€

  1. salam ustazlove,

    ziarahh..ganggu ustazlove pepagi niee..
    disini sy menyusun sepuluh jari yg runcing nie..memohon maaf kalu ustaz terasa hati,tersinggung mahupun terguriss.. pasal ayat yg sy tinggalkan dichatbox ustaz semalam tuu…??
    maafkan sayaa..sowiii ekk..

    (ade soklan dan kekusutan….tapi nanti2 laa..))

    1. salam ateh…

      owh.. mana de Ustaz Love tersinggung.. Ustaz Love tahu ateh bergurau… so, takde apa2 yg nak dimaafkan..

      nak tanya pasal apa ye? πŸ˜‰

    1. hehe.. kat banner tu, Ustaz Love letak watermark Ustaz Love.. bukan banner tu ada nama Ustaz Love..

      insyaAllah, nanti Ustaz Love komen kat entry tu πŸ˜‰

    1. salam hafiz..

      betul ke sebab tu? tapi Ustaz Love jarang buat tutorial.. tips2 pun jarang.. merapu je yg banyak πŸ˜€

    1. salam bro zul..

      Blog bro zul dah lama ada kat bloglist Ustaz Love.. sejak dari jaman blogspot lg πŸ˜€

    1. rezeki Ustaz Love nampaknya.. sbb takde pun hantar2 tiket ke apa ke.. tau2 dah ada BE.. princess kena sabar dan doa banyak2 okeh πŸ˜‰

    1. salam kakyon..

      insyaAllah, takde masalah.. tapi amik masa sket.. sbb Ustaz Love nak cari setting yang boleh menjadikan bloglist kat wordpress ni jadi mcm kat blogspot. Sape ada update terbaru, blog tu naik atas.. enjit2 semut, sape sakit naik atas πŸ˜€

    1. boleh Mama.. tapi Ustaz Love belum berkesempatan lagi nak edit bloglist.. insyaAllah, sikit masa lagi πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme