I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Banner Baru HeartBeat

Salam…

Ustaz Love baru bukak akaun HearBeat tadi.. rupa2nya dah ada banner baru.. jadi, marilah sama2 kita tukar ke banner baru tu.. Walaupun nampak kecik, tapi masih boleh klik lagi.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Comments

Add a Comment
  1. tapi masih keluar lagi iklan valentine kat banner tu ustaz..tak faham la..terangkan sikit boleh? πŸ™‚ saya sekarang guna banner horizontal yg tunjuk hadiah2 je..

    1. memang pun.. sebab dia cuma sediakan satu je banner (leaderboard) yg takde promo Valentine’s Day πŸ˜‰

    1. Salam ateh..

      terima kasih kerana memuji kecantikan banner Ustaz Love ni (edisi perasan jap) πŸ˜€

  2. salam ustazlove,

    oleh kerana tersangat cantik banner hb yg baru nie..membuat sy teruja dan tak senang duduk…sy kliks kat banner ustaz…
    dahh tepek kat kat my blog…..
    membuat blog sy bertambah2 maniss..hihi

    mekasehh…

    1. Salam ateh..

      Sampai mcm tu sekali? Nasib baik itu baru banner heartbeat.. kalu banner fartbeat, tatau nk ckp mcm mana πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme