I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Anda Terkejut? Ustaz Love Terkentut

Salam…

Ustaz Love sebenarnya sedang bercuti.. kali ni bukan bercuti kat rumah, tapi bercuti di luar rumah.. amik angin hutan sket.. Tapi bukan la bermakna Ustaz Love tengah bercuti atas pokok okeh..

Punya la susah payah nak mencari line broadband, akhirnya dapat jugak kat satu port.. alih sikit je dah hilang coverage.. jadi, Ustaz Love terpaksa menulis seperti pepatung?? atau patung?? tanpa melakukan pergerakan besar 3 kali berturut2.. dah mcm dalam solat plak.. hehe..

Ustaz Love sebenarnya sangat terkejut… Bukan sebab Ustaz Love kena sergah ke, terjumpa sesuatu yg menakutkan ke, atau apa ke.. Tapi disebabkan UV yang Ustaz Love dapat hari ini.. sangat mengujakan..

Ada ramai yg bertanya… mana datangnya user online kadang2 dalam satu masa sampai 300++?? Ini la Ustaz Love nak kongsikan rahsianya..

Semuanya bermula bila Ustaz Love melakukan ziarah rutin ke blog daus.. Rupanya beliau ada offer sapa2 nak backlinks daripada blog beliau.. Jadi Ustaz Love pun mendaftar la kat situ.. tengok2, start pukul 1 tadi, trafik dah naik menggila.. Mulanya agak skeptikal gak.. Mana la tau, mcm software auto-blogwalking (takde update kat Nuffnang).. tapi bila malam ni Ustaz Love cek kat Nuffnang, memang tulen bang.. bukan tiruan.. buktinya ada kat atas tu..

Jadi, bagi sesiapa yang nak free backlinks daripada blog daus, sila la melawat ke blog beliau.. InsyaAllah, beliau jujur nak tolong..

Dan pada kesempatan ini juga Ustaz Love ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat daus.. kerana memberi peluang mendapat trafik yang sebegini tinggi (baru la tak terasa segan sangat kalau berjalan sebelah Ben Ashaari nanti.. hehe).. Semoga Allah memberkati usaha murni yang dilakukan oleh beliau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Comments

Add a Comment
    1. real la kot.. sbb UV kat Nuffnang memang masuk trafik tu.. tak mcm auto-blogwalking yg tak masuk dlm UV πŸ˜€

  1. salam ustazlove,

    owhhh.. ustaz gunakan backlinks daus ekk…
    sy terlepas pandang n3 ustaz yg satu niee…sowiii.
    bleh cube,test nie…
    mana tau bleh bersama-sama berganding berjalan sebelah ustaz dan Ben Ashaari…
    tak dapat sebelah, duduk follow belakang pun ok,sy tak kisah…jangan kentutkan sy udahh lerr…hihihi

    tq,share…D))

    1. jangan risau.. Ustaz Love kalau depan orang ramai, memang sangat bersupan santun.. takde kentut bersepah punya πŸ˜€

    1. Rasanya dah tutup dah.. beberapa hari ni pun, blog Ustaz Love dah tak menerima lagi trafik daripada blog daus.. πŸ˜‰

    1. owh.. kira mcm trafik tak sihat la ni.. kalu mcm tu, Ustaz Love rasa nak tamatkan la trafik ni.. biar la trafik sikit, asalkan real traffic.. Sbb blog Ustaz Love bukan blog perniagaan atau berasaskan keuntungan.. Yang penting, bukan ramai yg masuk.. tapi ramai yg baca..

      Terima kasih mama atas info berguna ni πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme