I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Watermark Ustaz Love

Salam…

Ustaz Love dah lama tak letak gambar dalam entry… rasa rindu yang amat nak letak2 gambar ni.. walaupun gambar tu takde kaitan dgn entry, tapi sekurang2nya bleh cuci2 mata tengok gambar tu (bukan gambar pempuan seksi okeh.. maksud Ustaz Love gambar pemandangan ke, pokok2 ke)…

Sekarang ni opis Ustaz Love tgh mengalami pengubahsuaian.. Kalau tengok lakaran 3D, nampak mcm kapal angkasa pun ada.. hehe.. tapi sekurang2nya selesa la nak duduk berbanding sebelum ni.. agak sempit dan menyukarkan orang ramai nak berurusan..

Ustaz Love baru order satu watermark… memang cantik… kalau Ustaz Love sendiri design, memang tak lawa.. sbb unsur2 seni agak kurang dalam diri Ustaz Love ni…

Lawa tak? Ustaz Love tempah dgn littlecolourshop iaitu cik jiya.. Sesiapa nak tempah design watermark ke, banner ke, bisnes kad ke, bleh melawat blogshop beliau.. Ustaz Love suka design ni.. sangat kreatif..

InsyaAllah, entry2 lepas ni kalu ada gambar, Ustaz Love akan letakkan watermark ni.. dan ada gak bercadang nak jadikan banner.. tapi tak pasti plak mcm mana nak letak banner guna template ni..

Ada sesapa bleh lontong tolong? πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 Comments

Add a Comment
    1. muzakkar muannas tu utk kategori apa? watermark tu ke? Ustaz Love rasa, dua2 bleh guna.. sbb love tu warna merah.. kalu warna pink, memang sah utk pempuan.. hehe πŸ˜€

  1. simple tp kreatif & lawa..
    pic watermark tu ustaz nk jadikan sbgai banner?
    rsa elok resize dulu klau perlu.. try picnik kt my blog tu ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme