I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

UV Syiah

Salam..

Ustaz Love mencuri2 masa nak buat posting ni… Sekadar untuk menyampaikan khabar berita… Kalau tak semua pun, mungkin ada segelintir yang menunggu jawapan Ustaz Love terhadap beberapa persoalan.. rasanya pasal sanggul unta.. Dan juga pihak Syiah yg telah memberikan 26 soalan kepada Ustaz Love yg tak dapat Ustaz Love approve.. tapi bukanlah Ustaz Love akan sorokkan, cuma Ustaz Love akan buat dalam bentuk entry…

Sekarang ni Ustaz Love sedang berada di luar kawasan.. setakat ni masih ada liputan.. tak pasti jap lagi ada ke tak.. Jadi, awal2 Ustaz Love ingin memohon kemaafan sbb tak dapat menumpukan perhatian pada blog Ustaz Love ni pada hari ini..

InsyaAllah, esok Ustaz Love akan selesaikan semua soalan dan persoalan… Perjalanan pergi balik ke Pantai Timur dalam masa sehari bukanlah sesuatu yg menggembirakan.. sangat penat memandu ni… alangkan kalu tido dalam bas pun terasa keletihannya…

Semalam, walaupun takde blogwalking, Ustaz Love dapat UV dekat 400… tahu sebab apa? Sebab Dr. Faisal Tehrani tolong promo blog Ustaz Love… patut aa Ustaz Love kena serangan mengejut.. sampai terkentut2 dibuatnya… Apapun, setakat ni memang takde ancaman ilmiah pun daripada geng2 Syiah ni… ada yg menyamar jd UstazahLove la, jadi Putera Petrus la, jadi pengkaji la… sungguh geli tali pusat Ustaz Love ini..

Takpe la.. apa2 pun, Ustaz Love kena ucapkan terima kasih juga kepada Dr. Faisal Tehrani kerana menaikkan trafik blog Ustaz Love… tak kisah la walaupun beliau menganggap penulisan Ustaz Love ini “Ludicrous” (nak tanya Mama Zharfan.. sama ke maknanya dgn ridiculous?)… Apa yang penting, Ustaz Love jalankan tanggungjawab untuk memberitahu.. soal penerimaan, itu hak masing2..

Jadi, awal2 lagi Ustaz Love nak bagitau kepada pembaca blog Ustaz Love ni.. semasa menjawab persoalan Syiah ni, Ustaz Love mungkin akan jadi sangat serius spt Afdlin Shauki.. jadi, jangan stress membacanya okeh..

Jangan risau.. Ustaz Love masih lagi Ustaz Love… masih lagi kelakar.. dan masih lagi hensem πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
  1. wah, ada nama me plak kat situ
    lebih kurang jer maksud dua term tu, tp ludicrous tu mcm something yg org boleh gelakkan (secara menyindir) sbb mengarut or kurang logik –lebih kurang gitulah maksudnya

    ridiculous tu terang2an mengarut–

    both terms pun membawa maksud mengarut and patut digelakkan –me bantai jer define ikut me paham ni hehhe kalau tak tepat, sila abaikan, sbb me cuma tau legal terms ajer πŸ™‚

  2. Salam Ustaz Love,

    Apa pun saya akan menyokong Ustaz Love dalam menyampaikan dakyah sebenar Islam…

    Isu syiah ni memang memanaskan blog ustaz love dan memanaskan mata saya membaca psl diorg ni..diorg ni patut di benteras secepat mungkin..

    Harap ianya mendapat kerjsama pihak berwajib dalam menyelesaikan masalah syiah ini..

    Wallahualam

    1. Salam Chipcoklat..

      terima kasih.. apa yg baik, sama2 la kita sebar2kan… semoga perkembangan Syiah ni dapat disekat, dan pengikut2 Syiah ni akan kembali kepada ajaran Islam yg sebenar πŸ˜‰

    1. Salam Zefa..

      Siapa pemerhati tu ye? Zefa kenal ke? πŸ˜€

      komen Ustaz Love : no komen (mcm Fasha Sandha plak.. hehe).. acah je… soal mat rempit ke, mat sempit ke, buang anak ke, buang mak ayah ke rumah org2 tua ke.. itu isu moral dan akhlak.. juga melibatkan isu syariat.. sedangkan Syiah ni, isu akidah.. sudah tentu la dr segi awlawiyyatnya (keutamaannya) adalah isu akidah.. sbb ianya isu pokok.. akidah tak betul, ibadah banyak mana pun tak dikira πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme