I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Ustaz Love : Unik Ke?

Salam…

Ustaz Love menjenguk ke blog lama (ustazlove.blogspot.com) tadi… tengok kat Nuffnang punya referral, ada satu referral yg menarik perhatian Ustaz Love.. lalu Ustaz Love pun membacanya…

Rupanya dah lama dah entry ni diterbitkan.. tapi Ustaz Love tak pernah tahu sbb owner blog ni tak pernah maklumkan kepada Ustaz Love…

Beliau telah menyenaraikan blog Ustaz Love sebagai antara blogger yg mempunyai nama yang unik… Unik?

Untuk lebih lanjut, sila terjah link ni : http://mankuchai.com/2010/10/19/10-nama-blogger-unik-malaysia/

Pertamanya, Ustaz Love merakamkan setinggi penghargaan sbb memilih nama Ustaz Love ni sebagai antara blogger yg mempunyai nama yg unik.. Cuma, Ustaz Love sendiri tak pasti sama ada ianya unik ataupun tak…

Mungkin ramai juga yg nak tahu kenapa Ustaz Love memilih nickname ni… Ustaz Love dah terangkan pada entry yg awal2 dulu, tapi mungkin jugak dah tenggelam dalam timbunan entry2 yg lain.. Ustaz Love sendiri malas nak mengorek balik…

Namanya ni tercetus bila Ustaz Love banyak menerima pertanyaan berkaitan masalah percintaan… Jadi, atas sebab tu la terilhamnya nickname Ustaz Love ni… pada peringkat permulaannya, ada yg menuduh Ustaz Love sebagai gatal, miang dsb sbb guna nick ni, apatah lagi masa tu Ustaz Love suka sangat mencantas org yg suka buat skim piramid ni (atas nama agama.. tolong menolong ke, apa ntah namanya)… tapi Ustaz Love dah nekad.. teruskan je…

Sekarang ni, dah jarang Ustaz Love menulis berkaitan percintaan ni… sbb balik2 sama je isunya.. isu nak bercerai (walaupun belum lagi bernikah.. aikkk… hehe), isu kekasih baru, kekasih lama, kekasih gelap, kekasih terang… biasanya Ustaz Love jawab ikut e-mail je… sbb ramai yg tak ready kalau Ustaz Love publishkan pertanyaan mereka (walaupun nama dirahsiakan)…

Gitu la lebih kurang kisahnya.. walaupun Ustaz Love menulis tentang ulat la, babi berjanggut la, pasal makan la… dan takde kaitan pun dgn cinta, tapi Ustaz Love masih akan terus menggunakan nickname ni.. insyaAllah…

Apapun, sebagai tanda penghargaan kepada pemberi anugerah tersebut, jom kita ramai2 terjah ke blog beliau : http://mankuchai.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments

Add a Comment
    1. nama dr love tu dah biasa org guna.. ustaz love tak pasti plak ada org lain guna ke tak.. hehe πŸ˜€

  1. Salam,

    First time singgah,tq ustazlove diatas pingback tu…dah ada domain/hosting sendiri πŸ™‚ harap dapat berkerja sama pada masa akan datang πŸ™‚

  2. kakjem masa memula terima permintaan invte fb drpd ustazlove tokojot gak(“ada ke ustaz pun ada lovenya”)…hehehhe

    1. ye la.. Ustaz Love ni bukannya terkenal pun.. sbb tu kak jem terkejut… masa nak add kak jem dulu pun Ustaz Love terkentut2 ketakutan.. takut kak jem tak kenal πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme