I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Tepat Jam 8.16 Malam

Salam…

Akhirnya tibalah masanya untuk Ustaz Love menceritakan rahsia besar yang bakal melanda Ustaz Love malam ni… setelah menerima feedback daripada rakan2 blogger, terasa tak sanggup rasanya untuk Ustaz Love terus berahsia…

Malam ni, tepat pukul 8.16 malam… suatu peristiwa bakal berlaku… tak berapa minit lagi (jangan tak tahu, yg entry ni Ustaz Love buat scheduled post), akan tibalah masanya…

Tepat jam 8.16 malam, maka Ustaz Love telah beranjak satu angka daripada umur terdahulu… Berapa umur Ustaz Love? Biarlah rahsia… hehe… takde la rahsia mana pun… bleh je jumpa kat FB Ustaz Love…

Jadi, pada kesempatan ini Ustaz Love ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada rakan2 Ustaz Love yang dah pun wish Ustaz Love kat FB… termasuk kak jem yg dah wish melalui komen kat blog… saje Ustaz Love tak nak approve dulu… kalau tak, takde la suspens.. hehe..

Juga Ustaz Love meminta maaf sekiranya entry Ustaz Love sebelum ni menimbulkan pelbagai spekulasi dan kerisauan (risau ke?) di kalangan blogger.. Ustaz Love masih sihat dan selamat…

Malam ni insyaAllah Ustaz Love akan makan kek… dah lama tak makan kek… sbb Ustaz Love tak berapa suka makan kek.. tapi disebabkan anak2 Ustaz Love suka makan kek, maka kena la Ustaz Love beli dan makan kek…

Nak sambut lebih2 pun, rasa mcm tak sesuai sbb Ustaz Love pun dah tua… lagipun esok dah masuk kerja balik… buat sederhana je.. Apa yg penting bukan angkanya, tapi azamnya…

Semoga dengan pertambahan umur Ustaz Love, kehidupan Ustaz Love akan semakin teratur.. dan segala masalah akan dapat diselesaikan satu persatu… Aminn…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Comments

Add a Comment
  1. salam ustazlove,

    ooo..sambutan hari lahirr……ingat ape tadi…..
    pandai ustazlove wat kejutan ekk..:)
    ape2 pon ..semoga panjang umur,murah rezeki,bahgia bersama family tersayang.,diberi kesihatan yg baik,..serta dilindungiNYA selalu..(amin3x)

    1. salam ateh…

      Jangan kata kejutan, kentutan pun biasa Ustaz Love buat..

      terima kasih banyak2 atas doa itu… insyaAllah, aminn… πŸ˜‰

  2. Salam ustaz love…

    Selamat hari lahir…

    er.. ustaz love..saye ade nak tanye soalan..nak mintak pandangan…bleh ke ustaz love bagi alamat email ustaz..nnt saya nk anta soklan melalui email…nak taip kat sini takut saye terlepas pandang plak…bleh ke?

  3. oooo hari tua rupanya….ingatkan apa yg suspen ssgt tu….apada…..suka buat org masuk angin ……hihihi…(ado gak disebut2 nama kakjem…..,bangga pun ada gak)kahkahkah…..

  4. salam..samat ari lahir Ustaz Love..doa dititip agar bahagia dan sejahtera sentiasa, dunia hingga akhirat..amin..

  5. Agak terlewat baca entri ni..apa-apa pun Selamat Hari Lahir Ustaz Love semoga Allah Kurniakan rezeki yang murah dan bahagia bersama anak2 dan isteri2…amin..

          1. ustaz bab beristeri2 bukan main suka…..(yg satu ni dah cukup bg makan ke…..)kahkahkah

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme