I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Soal Jawab : Dialog Sunnah vs Syiah

Salam…

Ini lagi komentar daripada mohd :

Setakat sekarang Ustazlove dan saudara2ku sekalian tiada satu pun buku dialog yg berjaya membuktikan Syiah ini sesat melainkan hanya pandngan dari pihak sunni sahaja…..mungkin ustazlove boleh mengusulkan kepada Maulana Asri Yusuf perkara ini.Ataupun ustazlove sendiri yg berdialog dgn Wakil Syiah Malaysia…Dr Maza dah mengajak ke arah dialog tp xplak dia nyatakan kesediaan untuk menemui wakil syiah malaysia….

Oleh kerana pihak Syiah yg betul2 beria2 nak berdialog (terutama selepas penangkapan ahli Syiah di Gombak yg selama ini bersuka ria dgn sangkaan mereka takkan kena tangkap.. sehingga memanaskan hati Dr. Faisal Tehrani selaku jurucakap Syiah versi novel), maka adalah baiknya pihak Syiah sendiri memohon untuk mengadakan dialog dgn Maulana Asri Yusuf di Darul Kautsar.. Ustaz Love rasa tiada masalah.. dan Ustaz Love sendiri bleh tolong promo kalau ianya benar2 akan dilakukan..

Tentang Dr. Asri nak menawarkan diri untuk berdialog tu, itu kena tanya beliau sendiri.. sbb rasanya panas hati beliau akibat cerpen (Mufti Malun) tu pun belum habis lagi ke atas Dr. Faisal Tehrani. 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme