I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Promo Syiah?

Salam…

Kotak komen blog Ustaz Love telah dibanjiri oleh komen2 puak Syiah… saja Ustaz Love tak nak approve… sbb mereka meletakkan link2 ke blog dan website Syiah yg lain. Tujuan Ustaz Love menceritakan perihal Syiah adalah untuk menceritakan kesesatan mereka… Dan bukannya untuk bagi free promo kepada link2 mereka..

Banyak juga kes yang jadi, bila perbahasan terbuka alam maya dibuat (contohnya ada satu kes dulu perbahasan ttg al-Arqam.. biasanya di forum2 terbuka), maka pihak yg asalnya tak tahu apa2 tentang al-Arqam, dah tahu.. lalu mengkaji akidah mereka.. dan akhirnya terikut2 dan berpegang pada ajaran al-Arqam… puncanya kerana Ustaz yg biasa menjawab soalan2 di situ tak online beberapa hari (mungkin atas masalah peribadi, kesihatan dsb)… dan meninggalkan geng2 al-Arqam ini dgn pertanyaan2 yg mengkompiuskan…

Dan bila Ustaz itu kembali menjawab, org yg telah membaca kenyataan2 geng al-Arqam ini pula dah tak masuk forum tu… Akhirnya dia tak dapat input yg betul.. dan meneruskan pengkajian atas asas ilmu yg salah..

InsyaAllah Ustaz Love akan menjawab satu persatu persoalan mereka.. tapi dalam bentuk entry… dan bukan dalam bentuk komen.. maka itu, sebarang komen2 yg mewakili pihak Syiah, Ustaz Love takkan approve… sbb Ustaz Love tak nak blog ini menjadi pusat penyebaran dakyah mereka.. Apatah lagi jika Ustaz Love dalam kesibukan dan tak sempat nak membalas komen2..

Ustaz Love menggunakan kuasa ini atas enakmen blog Ustaz Love.. sama mcm yg digunakan oleh pihak JAIS.. penguatkuasaan dan dialog akan berjalan serentak…

Jika tiada aral, insyaAllah, esok dan lusa (hari cuti.. yeehaww) Ustaz Love akan membongkar lebih dalam lagi akan kesesatan Syiah ini.. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
  1. salam ustaz, nak tanya sikit laa. ape hukum perempuan bersanggul tinggi ? ada yang ckp haram ada kata tak.

  2. Salam,

    Perempuan yang bersanggul tinggi ni ade di sebut di dalam Al-Quran. Chip terlupa ayat mane dan surah yang mane..tp mmg ada…

    Mungkin Ustaz boleh dg lebih detail pasal hal ni…sbb sy pun nk tau jugak…

    Syiah ni..
    mmg dari dulu lagi cuba utk mnghasut rakyat malaysia ni jojn skali ngan diorg…malangnya..ade jugak rakyat malaysia ni yg join diorg…sedih btul…apa cara kita nak halang perkmbangan diorg ni ustaz?

    1. Salam Chipcoklat.. insyaAllah, jap lagi Ustaz Love akan buatkan entry pasal sanggul ni 😀

      Nak halang perkembangan Syiah ini adalah dgn kita menyebarkan kefahaman Ahlus Sunnah.. apabila datang terang, maka akan hilanglah kegelapan 😉

    1. bella bleh ikuti siri2 syiah kat blog Ustaz Love ni.. juga di laman web jakim atau laman2 web dan blog yg mendedahkan kesesatan syiah ni 😉

  3. salam ustaz.
    alhamdulla saya berjumpa blog ustaz. saya sgt tertarik dengan isu syiah nie.mcm mana boleh saya berhubung dgn ustaz, untuk mengajukan beberapa persoalan (melalui email). insyAllah kerelaan dan kesudiaan ustaz untuk mencurahkan ilmu kpd saya sgt saya hargai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme