I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Prestasi Blog Ustaz Love

Salam…

Berpindah randah plak Ustaz Love hari ni… nak masuk opis sementara, rupanya ada kelas agama untuk wanita… melilau cari, akhirnya masuk kat opis lama yg dijadikan kelas… walaupun takde power point, Ustaz Love sedaya upaya mencari extension untuk disambung2.. Kalu tak, tak hidup la laptop Ustaz Love yg sentiasa memerlukan bantuan elektrik ni…

Sedar tak sedar, dah lebih 2 bulan rasanya Ustaz Love menggunakan domain dot com ini… banyak perkara baru yg berlaku..

Antaranya Ustaz Love berjaya mendapatkan BE setelah menggunakan dot com ni.. sebenarnya, ia bukanlah satu alasan.. sbb Hanis Zalikha (cewahh) pun masih lagi menggunakan blogspot, tapi BE mencanak2 rasanya.. Cuma nak bagitau rezeki di tempat baru..

Walaupun beberapa BE telah menjadi ME, dan masyuk pun takde la banyak sangat, tapi masih lagi pihak Nuffnang dan pengiklan menggantikan dgn BE yg baru.. yg lebih sesuai dgn blog Ustaz Love ni… sebelum ni ada BE wanita seksi (masih lagi jd BE, cuma iklan dah tak keluar sbb Ustaz Love minta tamatkan iklan tu)… BE baru ni adalah Burger King New Promotion.. tiba2 terasa mcm nak makan burger plak… apapun, terima kasih buat Burger King kerana sudi beriklan di blog Ustaz Love..

Selain itu, blog Ustaz Love juga telah memperbaiki alexa ranking daripada 12 juta lebih (2 bulan lepas) kepada 389,942 (terkini)… dan UV pun semakin meningkat berbanding semasa menggunakan blogspot dulu.. juga keyword carian tak kurang daripada 10 keywords setiap hari… pageviews juga semakin meningkat terutama semasa kes2 panas (shawl dan syiah)… dan follower Ustaz Love pun dah sampai 727 org…

Dan Ustaz Love juga telah mula menggunakan watermark yang terbaru untuk gambar kat blog Ustaz Love.. cuba tgk gambar kat atas… kalu rasa nak tempah watermark ni, bleh contact cik jiya kat http://littlecolourshop.blogspot.com/.. InsyaAllah, gambar dan imej yg beliau hasilkan akan menepati kehendak dan citarasa pelanggan..

Juga blog Ustaz Love juga mempunyai beberapa orang pembaca setia yang tak jemu2 datang ke blog Ustaz Love spt Mama Zharfan, KakYon, Caliph Shuriken, Belladiea, Bro Zulkbo, atehqshe dan ramai lagi yg tak mampu Ustaz Love nak sebutkan semua.. juga kepada pembaca2 senyap (silent reader) yg kerapa bertanyakan masalah dan pendapat berkaitan sesuatu isu ke e-mail dan FB Ustaz Love… Ustaz Love ucapkan terima kasih banyak2… tanpa anda, siapalah Ustaz Love…

Begitulah serba sedikit perkembangan blog Ustaz Love ni setelah mula2 dihasilkan pada bulan 3 tahun lepas… Sekadar ingin mengingatkan diri sendiri sahaja.. Ustaz Love belum beranggapan keadaan sekarang ini dah cukup baik… cuma mungkin ianya lebih baik daripada semalam dan yg lepas2..

Arigatou (^O^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Comments

Add a Comment
    1. macihh kakyon.. kena tgk dulu sape pemilik watermark tu.. pemiliknya mungkin lebih segak lagi.. hehe πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme