I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

New Year Lucky Draw Dari Blog Ibu Hamil

Salam…

Ustaz Love tengah2 blogwalking tadi, terjumpa contest ni.. Lucky Draw punya.. dan contest ni sangat mudah…

Walaupun Ustaz Love bukanlah termasuk dlm kategori ibu hamil (walaupun ada kemungkinan bleh masuk kategori bapa hamil), tapi sebenarnya, contest ni terbuka kepada semua orang.. Tak semestinya orang yg hamil saja..

Syarat2nya :

1. Mudah sahaja, salin kod & tampal di blog masing-masing. Samada di sidebar atau dimana-mana sahaja. (dah.. belah kanan bawah skali)
2. Kena follow page Blog Ibu Hamil dengan menekan button LIKE Fan Page Facebook di sebelah kanan tu dan follow blog penaja hadiah di http://nurfatihahchuan.blogspot.com/ (dah)
3. Tinggalkan URL penyertaan anda di ruangan komen entri ini. (dah tinggal kat shoutbox.. sbb tak bleh nak komen kat entry)
4. Itu sahaja. (pun dah)
Sesiapa yg berminat nak join, bleh masuk kat blog ni : http://hamil.mustaffa.org/new-year-lucky-draw-dari-blog-ibu-hamil
Macihh..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme