I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Mati Seketika

Salam…

Cemas seketika… waktu bukak blog pagi tadi, ada sampai 10 spammer tgh buang sampah kat komen blog Ustaz Love… pastu, sambil2 blogwalking, try refresh page blog Ustaz Love.. tiba2 fail to connect.. contact member suh dia bukak, pun takleh bukak gak…

Adakah ianya angkara spammer atau hacker? Adakah blog Ustaz Love ni terlalu hangat mcm blog FAM yg kena hack dgn hacker Indonesia hari tu? Gabra gak rasanya… kalau la semua tu tiba2 hilang, memang takde back-up dah.. sbb kat blog lama pun cuma ada entry lama2…

Terus contact exabytes (hosting provider) guna e-mail.. tak sampai beberapa saat, e-mail dibalas.. tak sempat lagi nak baca e-mail, blog Ustaz Love kembali online…

Fuhh.. mengurut janggut Ustaz Love… pasni nak buat back-up dulu.. kalau kena apa2 nnt, senang nak install balik.. πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

Add a Comment
  1. Salam…
    Nasib baik ok kan.
    Masalah yg tak dijangka akan berlaku,
    kdg2 buat kita gabra…
    Sediakan payung sebelum hujan….

    1. Salam iza..

      betul tu… benda yg tak dijangka ni, kadang2 datang waktu kita tak bersedia πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme