I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Lagi2 Buffered Earning Dan Trafik

Salam…

Tentu bosan kan asyik cerita dapat buffered earnings je… Entah la… Ustaz Love memang patut cerita pun sbb Ustaz Love nak berkongsi kegembiraan ini dengan semua pengunjung blog Ustaz Love.. Juga sebagai tanda terima kasih kepada Nuffnang dan pengiklan.. Sesuai dengan peribahasa Melayu “Orang berbudi, kita berbahasa.. orang memberi kita merasa… terbakar hati siapa yang tahu” (cewahh)…

Ustaz Love dapat BE terbaru Maxis Q4 Om Nom Nom Roadtrip…

Lagi satu.. buat pertama kalinya dalam hidup Ustaz Love, UV naik sampai 500++ semalam… dan follower bertambah 50++….

Mcm tak balance je UV tu… tapi itu la hakikatnya… Apapun, terima kasih kepada semua yg sudi mengunjungi blog Ustaz Love ni.. dan jangan serik untuk berkunjung lagi okeh πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments

Add a Comment
    1. alhamdulillah… semoga gandum itu dapat masuk ke perut.. hehe…
      jangan jeles2.. nnt memakan diri πŸ˜€

    1. nak maintain tu yg susah mama… bak kata org, nak jadi juara tu mudah je, nak pertahankan kejuaraan tu yg payah.. hehe

      terima kasih mama sbb buat backlink ke blog Ustaz Love… πŸ˜€

    1. terima kasih Yiedpozi.. takde la mantap mana.. biasa2 je…

      p/s: caliph pun ada tag gak GA tu.. insyaAllah, nnt Ustaz Love amik okeh πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme