I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Keyword : Ustaz Love Sesat

Salam…

Ustaz Love rasa mcm kelakar sket.. memula bukak nuffnang, ada keyword macam ni.. tak pernah lagi Ustaz Love menerima keyword2 mcm ni..

Mungkin tak kelakar bagi orang lain, tapi begitu melucukan bagi Ustaz Love sampai terbersin 12 kali..

Aiseyman.. terlupa plak yg Ustaz Love terpaksa guna laptop member.. sbb laptop Ustaz Love dia pinjam nak buat grafik.. mungkin sebab laptop Ustaz Love best.. hehe.. dan laptop dia (yg tgh digunakan ni) plak basic je.. even Ms. Office pun takde.. jadi tak bleh la Ustaz Love nak letak Print Screen dan letak watermark yg kacak itu..

Jadi, Ustaz Love buat secara manual je la.. Keyword yg Ustaz Love dapat :

1. ustaz love sesat

2. jangan baca blog Ustaz Love

Kenapa Ustaz Love kata kelakar? Sebab dia buat carian menggunakan keyword jangan baca blog Ustaz Love, tapi dia baca gak blog Ustaz Love (sbb keyword tu dah termasuk dlm Nuffnang, kiranya dia ada bukak gak la blog Ustaz Love)

Kemudian, Ustaz Love cek dekat komen, satu satu komen geng Syiah ni.. beliau menamakan dirinya sebagai anna :

ustaz,

copy paste jangan dijadikan โ€˜buktiโ€™. nanti orang yang berfikir akan mula melihat ustaz sebagai seorang yang tak research betul-betul kemudian guna tajuk kontroversi untuk meningkatkan blog traffic.

saya sarankan ustaz quote betul-betul teks parsi/ terjemahannya, kemudian beritahu edisi apa muka surat apa yang ustaz mahu buktikan itu, kemudian cari pandangan kedua-dua ulamaโ€™ sunni dan shiโ€™a berkenaan teks itu. dalam terjemahan ada kemungkinan jadi penyelewengan.

ustaz kan suka menyuluh-nyuluh kebenaran, janganlah masuk dalam golongan yang menyeleweng dan copy-paste fakta.

saya juga menyarankan ustaz state nama penuh dan qualification ustaz di blog. nak meyakinkan orang dengan hujah, mesti disertai dengan identiti asli, kalau tak kami simpulkan ustaz ini cuma pandai fitnah dan menghukum pakai google.

kami pun mahu menyuluh kebenaran juga.

Maknanya, keyword tu mungkin datang daripada pelampau2 Syiah ni..

Pertamanya, Ustaz Love nak bagitau yg Ustaz Love tak mahir berbahasa parsi.. berkemungkinan besar juga sang penanya (anna) ni pun takde la reti bahasa Parsi pun.. saja nak buat gempak je lebih.. Ustaz Love boleh memahami bahasa Arab dan Inggeris.. dan rujukan Ustaz Love banyak yg dalam bahasa Arab dan Inggeris.. Ustaz Love bukanlah pengkaji asal, sebaliknya banyak menyebarkan kajian ulamak2 berkenaan Syiah ni..

Jika anna meragui sumber Ustaz Love, itu terpulang pada anna.. sbb mungkin anna sendiri lebih berkemampuan untuk menyelidik.. sbb itu Ustaz Love mengajak untuk perbahasan ilmiah.. jika kenyataan Ustaz Love tak betul (sumber kitab ke, kenyataan ulamak ke), nyatakan kat mana yg tak betulnya.. dan datangkan benda yg sebetulnya.. bukan setakat bagitau, itu kenyataan palsu, ini kenyataan pelampau Syiah dsb.. sbb kenyataan2 Ustaz Love sebelum ni siap dgn nama ktab rujukan dan muka surat lagi..

Setakat copy-paste, jangan bising2 sangat.. Syiah lagi percaya berita copy-paste kat laman web Syiah Iran.. sekurang2nya, Ustaz Love ada gak usaha call Dato’ Syeikh Abdul Halim untuk mengesahkan berita penipuan di laman web Iran tu (berkenaan isi dialog beliau dgn konsulat Iran).. sedangkan kenyataan2 komen puak2 syiah yg menghentam di sini pun bersumberkan copy-paste.. lebih teruk drp itu, bertaqlid buta dgn copy paste.. sbb tu bila diajukan soalan balas, banyak yg terkedu..

Perlu ke Ustaz Love reveal identity? Tak perlu rasanya… sbb puak2 syiah yg mengomen di sini pun mana ada identiti… semuanya palsu.. IP address sama, tapi guna nickname berlainan.. kononnya menyokong antara satu sama lain..

Ustaz Love tak memerlukan sokongan pun daripada puak2 Syiah ini.. sama ada mereka nak terima, atau nak tolak, itu keputusan mereka.. takkan mengganggu sedikit pun keazaman Ustaz Love untuk mendedahkan kesesatan Syiah ni..

Apa yg penting, apa yg diperkatakan.. bukan siapa yg memperkatakan (itu antara maksud kata2 Ali r.anhu) ๐Ÿ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
    1. hehe.. lebih teruk drp ni pun Ustaz Love pernah kena.. tadahal punya… pasni rajin2 la singgah ye ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme