I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Jawapan Daripada HeartBeat

Salam…

Disebabkan entry http://ustazlove.com/blog/2011/01/gajah-di-seberang-nampak-kuman-depan-mata-tak-nampak/ blog Ustaz Love telah menerima serbuan daripada para blogger kategori ibu2 dan mama2… Mungkin datangnya daripada pembaca setia blog Mama Zharfan yang juga membuat entry yg sama dan membuat backlink ke blog Ustaz Love. Naik gak sikit trafik kat blog Ustaz Love ni..

Berikut adalah jawapan yg Ustaz Love dapat selepas menghantar e-mail kepada HeartBeat..

Alhamdulillah, respons yg agak baik.. Walaupun Ustaz Love dah cek kat akaun HB, banner belum lagi ditukar (mungkin lepas CNY kot.. sbb diorg dah start cuti esok).. dan dapat plak RM5 untuk e-mail cadangan..

Tapi ada satu yg Ustaz Love perasan.. bannernya memang mempromosikan Valentine’s Day.. tapi iklan jenis teks takde promo tu.. dia cuma promo pembelian barang je.. Jadi, kalau sesiapa dah mula promosi secara besar2an ttg HB ni, bleh gunakan iklan jenis teks.. jangan guna iklan jenis banner dulu.. kiranya ini la satu2nya alternatif buat masa ni.. sebelum HB mengubah design iklan banner..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 Comments

Add a Comment
  1. salam ustaz.. maaf terkeluar tajuk sebentar. nak bertanya, kalau saya punya soalan/kemusykilan yang ingin ditanya (agak panjang), dimana boleh sy tuliskan? syukran didahulukan.

    1. salam mariah..

      kalau nak tulis kat komen pun boleh, kat shoutbox pun bleh.. kat email pun bleh : ustazlove[at]gmail[dot]com πŸ˜‰

    1. salam fdhelina..

      alhamdulillah.. rejeki.. dan terima kasih juga kepada Guest yg menegur Ustaz Love itu πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme