I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Entry Pening

Salam…

Pagi tadi hujan lebat membawa ke tengahari… Tetap basah walaupun pakai baju hujan dan bawak motor laju2… Kemuncaknya, Ustaz Love dah pening kepala sebelah… mata belah kanan ni rasa berat je.. tapi, takkan nak tido sebelah mata plak kan? Tak pernah dibuat orang tido mata sebelah je yg terpejam…

Kononnya kalau minum Coke, bleh la buang2 angin sket… tapi dah minum setin, jadi mual plak… Nak muntah pun ada.. Mungkin hari ni tak berapa nak sihat.. Jadi, Ustaz Love menyimpan dulu hasrat nak menulis entry berkaitan pertanyaan seorang blogger. Mungkin malam2 sket baru Ustaz Love akan tulis…

Musim2 hujan ni, kena hati2… Jalan raya pun jadi licin… kenderaan pun jadi kelam kabut.. semuanya mcm nak langgar kereta orang je… mungkin sebab sejuk ke, pandangan kabur ke.. Ustaz Love pun tak pasti… Dan bagi yg bawak kereta tu, kena selalu2 pandang side-mirror… Jangan sampai terhimpit atau tergesel dengan motor.. Kesian kat mat2 motor (tak semua mat motor tu mat rempit tau..) mcm Ustaz Love ni… dah la sejuk kena hujan, kena himpit lagi…

Hari ni ingat nak balik awal sket… C ya πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

Add a Comment
    1. salam izzat…

      berhati2 dan sentiasa alert.. berhati2 supaya kita tak langgar org dan alert supaya kita tak dilanggar orang πŸ˜‰

  1. salam Ustaz..
    hujan pergi kerja pagi
    semalam…ermm jem
    jalan..sejam baru sampai
    opis..biasa 15 min je..
    penangan semua bawa
    kereta bila hujan..

  2. Semalam pun hujan lebat juga,saya pun terpaksa berhenti di tepi jalan…hidung pun berair sampai lah pagi ni..samalah kita ustaz..gi kerja naik motor..bila time hujan2 ni…bila lalu jer celah2 kereta..tetiba ada jer yang nak belok kiri/kanan..memang bahaya betul …

    1. betul tu bro… tambah2 kalau ada lopak, selamba je kete langgar laju.. habis basah penunggang motor kena tempias… sbb tu better berhenti bawah jambatan dulu.. tunggu hujan berhenti.. sambil2 tu bleh menjalin silaturrahim dengan mat motor yg lain.. hehe πŸ˜€

        1. LC la yg paling power dalam kelas kapchai.. tapi tak bleh lawan Suzuki Belang.. sbb beliau ada 6 gear kelajuan… huhu πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme