I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

BE Ada Iklan Tak Keluar

Salam…

Kepelikan Ustaz Love telah berlanjutan lebih seminggu.. Kebiasaannya, kalau dapat BE, maka iklan tu akan menari2 walaupun kita refresh page berkali2.. Tapi kes Ustaz Love ni, BE nya banyak, tapi iklannya takde.. Kalau ada iklan pun, bukan iklan yang dapat BE tu..

Jadinya, walaupun trafik bertambah, tapi income nya ciput… seolah2 mcm iklan tu tak pernah keluar lagaknya.. Sehinggalah Ustaz Love terjumpa puncanya… tenggg.. tenggg.. tenggggg…

Rupa2nya, iklan2 BE tu memang la tak keluar kat blog Ustaz Love yg ni… sebab dia keluar kat blog yg lama (ustazlove.blogspot.com).. Ustaz Love plak register blog baru ni kat nuffnang tanpa buang blog yg dulu… Patut la tak nampak iklan.. sbb Ustaz Love pun dah lama tak jenguk blog lama tu…

Dan hasilnya pun ciput la.. sbb blog tu dah lama tak update.. dan pengunjung pun 2 3 orang je sehari…

Akhirnya Ustaz Love buat keputusan delete blog tu kat nuffnang.. kiranya dah takde iklan nuffnang la kat blog lama.. tapi blog tu Ustaz Love masih lagi kekalkan.. demi nostalgia pengubat kerinduan.. cewahh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Comments

Add a Comment
    1. begitulah kira2nya mama.. kalau google ‘ustaz love’ pun, akan keluar dulu yg blogspot tu.. lagipun, blogspot yg mengenalkan Ustaz Love kepada dunia blogging ni.. πŸ˜€

    1. Ustaz Love rasa, baik caliph hantar ticket pertanyaan kat Customer Service dia.. takut2 ada effect apa2 ke.. pastu bleh try mintak BE baru.. hehe πŸ˜€

    1. salam bro zul..

      memang ada… yg Ustaz Love maksudkan sebelum ni.. ada BE Burger King, BE Digi Happy.. tapi tak pernah nampak kat blog.. rupanya dia menari2 kat blog lama.. agaknya, lepas dah buang iklan kat blog lama, dia dah takde tempat nak menari, maka dia masuk sini.. hehe πŸ˜€

    1. salam bro muse..

      kalau ada BE, tak perlu visitor klik pun akan dapat income gak.. sbb bergantung pada trafik.. tapi kalau visitor klik, lagi masyuk.. cuma yg jadi masalahnya, time trafik tgh tinggi, iklan plak tak keluar.. hehe πŸ˜€

  1. ooowhh… gitu ke kesnya…

    tp lately kakyong perasan iklan BE jarang muncul di blog.. asyik iklan yg bukan BE jer.. apa2 pun x kesah la.. dpt sen2 pun duit jugak kan.. drp tak dpt apa… πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme