I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Aktiviti Malam Tahun Baru

Salam…

Mcm mana dengan sambutan tahun baru? Nampak mcm meriah je semalam… Ustaz Love tengok kat berita, ada gak persembahan kebudayaan.. tapi yg wajib ada pertunjukan bunga api… Ustaz Love memang suka tengok bunga api… mcm2 formasi ada… tapi harganya? makan ratus ribu gak rasanya…

Kalau gi tengok je, takde la habis duit pun… bagi pihak yg membelanjakannya tu, memang banyak duit yg dihabiskan…

Tapi, Ustaz Love tak berhajat pun nak keluar tengok bunga api tu… duduk je depan tv layan Ong Bak yg dah beratus kali dah khatam… Masih lagi terkagum dgn aksi Muay Thai beliau…

Tiba2…

Special dinner sempena tahun baru.. hehe

Mee telur

Kuah kari makan dgn mee telur

ayam goreng

Tapi Ustaz Love lebih selesa makan nasik… dah namanya perut Melayu.. rasa mcm tak puas je kalau makan benda lain…

Ustaz Love yakin ramai yg keluar makan kat restoran malam tadi… sbb blogwalking pun slow je.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme