I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Akhirnya Selamat Juga Sampai

Salam…

Alhamdulillah, Ustaz Love selamat sampai ke Kuala Lumpur dengan jayanya.. Perjalanan yang penuh dengan thrill dan cerita suka duka menyebabkan Ustaz Love agak keletihan hari ini.. Bermula dgn disaman JPJ sbb terlupa nak pakai tali pinggang keledar (baru keluar drp R&R), tertinggal henfon kat bilik hotel (nasib baik akak yg jaga kaunter tu seorg yg amanah.. dia tolong simpankan sampai Ustaz Love datang amik balik), terlanggar 2 ekor kucing (yg ni paling sedih) yg bermain kejar2 kat tengah jalan (tak sempat nak brek), tertido dlm perjalanan (110 km/j… terjaga bila rasa mcm dikejut)… semua berlaku dalam masa 24 jam..

Dengan perlindungan drp Allah, Ustaz Love selamat drp sebarang kecelakaan dan masih dapat menjenguk blog ini..

Hari ini, insyaAllah Ustaz Love akan cuba gunakan masa dengan sebaik mungkin untuk menjawab persoalan2 daripada geng2 Syiah.. dah meningkat kepada 35 soalan… kalau berjaya diselesaikan hari ni, mungkin Ustaz Love akan berjaya mengalahkan Ben Ashaari yang posting sehari sampai 30 entry.. hehe..

Lepas tu, baru Ustaz Love bercadang nak menjawab persoalan2 lain (yg takde kaitan dgn Syiah) ini.. jadi, bagi yg mengajukan persoalan kepada Ustaz Love, maka Ustaz Love meminta agar dapat bersabar sbb blog Ustaz Love ini ditadbir oleh Ustaz Love seorang saja.. dan Ustaz Love sendiri hanyalah manusia biasa yang banyak kelemahan.. mungkin terlepas pandang dsb.. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme