I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Tag Daripada Caliph

Salam…

Ustaz Love dapat tag lagi… baru je tadi Ustaz Love tag caliph shuriken untuk contest lucky draw, dibalas dengan tag superstar ni… hehe…

Sekali jadi superstar la plak… bleh kaya ke jadi superstar blogger ni? Tak boleh? Dalam dunia ni takde benda yg mustahil… jika dilakukan dengan bersungguh2 serta istiqamah, disertai dengan fokus, maka semuanya boleh jadi… Tan Sri Robert Kuok fokus pada gula.. jadi billionwan gula… Bill Gates fokus pada IT, jadi billionwan IT… jangan nak jadi semua, nanti satu pun tak jadi… cewahh..

Macam biasa, kena jawab soalan dulu…

Sila jelaskan kenapa anda suka berbelog?

Ustaz Love suka menulis blog sebab Ustaz Love tak suka menulis diari… Bila menulis blog, Ustaz Love dapat ingat tarikh2 penting.. dan dapat berkenalan dengan blogger2 lain (ayat ini ditulis dlm keadaan Ustaz Love menyikat rambut belah tepi dan berspek bingkai tebal)

apa motif anda tarik follower? anda SUPERSTAR kah?

Sebenarnya Ustaz Love memang ada letak ilmu pengasih dalam blog ni… sesiapa yg masuk akan jatuh kasih… terus jadi follower… hehe

cerita sikit perangai anda.

Ustaz Love ini sangat pemalu orangnya… Jika zaman bujang dulu Ustaz Love dingorat oleh bebudak pompuan, muka Ustaz Love akan kemerah2an dan Ustaz Love akan terus lari masuk ke dalam bilik lalu menyembamkan muka ke bantal…
Sekarang ni Ustaz Love dah sempoi… dah memang kerja kena berdepan dengan masyarakat… kalau Ustaz Love buat gaya lama, nnt dikatakan ada diskriminasi kaum plak…

pernah terfikir nak masuk magazine aka meuar-uarkan belog anda? kenapa?

tak pernah terfikir lagi… sebab Ustaz Love nak dikenali dengan penulisan, dan bukannya kehenseman…

sila tembak blogger lain.

Ustaz Love menembak semua pengunjung yg berkunjung ke blog Ustaz Love ni.. sila sambut peluru tu okeh…

macihh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme