I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Promo Bloglarian

Salam…

Hari ini Ustaz Love bersiaran dari luar kawasan… masih lagi kawasan liputan (sbb broadband masih lagi berfungsi)… cuti2 dalam Malaysia walaupun masih lagi terpaksa bekerja dlm percutian…

Oleh kerana masa terlalu mencemburui Ustaz Love, maka Ustaz Love tak nak panjangkan intro… jadi, Ustaz Love straight to the point.. Ustaz Love nak cerita pasal satu projek yang diusahakan oleh 2 orang anak remaja yang berwawasan dan berbakat besar iaitu Fareed dan Padel… Projek itu dinamakan Bloglarian

Mulanya Ustaz Love pun tak berapa pasti apa fungsinya… dan blog Ustaz Love telah diletakkan sebaris dgn blog2 fofular yg lain yg menyebabkan hidung ini terasa bengkak sekejap.. hehe…

Tapi, bila Ustaz Love start cek referral link (menunjukkan pelawat tu datang daripada blog mana.. biasanya referral kat blog Ustaz Love datangnya daripada shoutbox.. itu pun tak banyak) Ustaz Love sangat terkenjut bila ada 14 visits yg datang daripada bloglarian… berbeza dengan software blogwalking yg mcm fake tu (sbb tak masuk pun dlm referral, apatah lagi dalam UV), bloglarian ni menawarkan kemudahan untuk kita blogwalking… sebab bila kita bukak 1 je senarai blog, maka sebenarnya kita dah bukak 5 atau lebih blog (bergantung pada jumlah blog pada satu2 senarai tu)… maka memudahkan kita nak tinggalkan jejak ke, nak komen ke, nak baca ke… cuma scroll ke bawah je.. tak yah bukak banyak2 windows…

Walaupun design agak basic, tapi Ustaz Love dah nampak dia punya keberkesanan… penghargaan wajar diberikan kepada 2 orang remaja harapan negara iaitu Fareed dan Padel kerana berjaya memikirkan idea yg genius dan genuine ni…

Oleh itu, marilah kita bersama2 meramaikan jemaah Bloglarian untuk sama2 kita mengutip manfaat daripadanya…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Comments

Add a Comment
    1. owhh.. ada tag lagi.. macih sbb sudi tag Ustaz Love.. insyaAllah nnt Ustaz Love amik okeh πŸ˜‰

    1. cuba mama.. jgn tak cuba… hari ni je Ustaz Love dah dpt UV dekat 50 walaupun langsung tak sempat blogwalking πŸ˜‰

  1. Ustaz..
    Salam maal hijrah 1432H..
    harapan semoga hijrah tahun
    ini lebih bermakna dari tahun
    tahun sebelumnya..

    1. Salam maal hijrah juga buat bro zul… semoga tahun ini lebih baik daripada tahun2 sebelumnya πŸ˜‰

    1. harap mira dapat bersabar… sbb admin bloglarian pun cuma ada dua tangan.. insyaAllah, nnt beliau akan masukkan dlm senarai tu πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme