I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Perasan Tak?

Salam…

Jarang2 plak Ustaz Love update entry sekarang ni… agak sibuk dengan kerja… sampaikan tak sempat nak fokus buat entry… Kalau setakat blogwalking tu, sambil2 meeting pun tangan bleh jalan.. hehe…

Tajuk entry kali ni agak menimbulkan tanda tanya… memang la tertanya2.. sbb tajuk pun ada tanda soal.. hehe.. ok la..

Ustaz Love cuma nak tanya.. perasan tak ada iklan baru (selain Nuffnang) kat sidebar blog ni? Iklan kecik je… tapi macam best gak untuk dicuba…

Ads ni namanya bux4ads… Ustaz Love dapat link masa blogwalking… jadi try daftar.. mula2 daftar je, dia dah bg $3.00… setiap klik dapat $0.05… dan statistik sentiasa di update… Jadi kita bleh tau berapa pendapatan semasa.. tak perlu nak tunggu seminggu…

Pastu bleh tunaikan dan dibayar melalui paypal atau cek… bleh cashout setiap bulan…

Ustaz Love pun tak habis explore lagi.. Jadi, kalau ada yg berminat nak daftar, sila la klik iklan Ustaz Love kat sidebar (bawah iklan Nuffnang) tu dan isi borang pendaftaran yg sangat ringkas…

Sekian perkongsian kali ni.. selamat mencuba…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
    1. itu Ustaz Love tak dapat nak pastikan.. tunggu dapat cek pastu clear kat bank baru bleh make sure… hehe πŸ˜€

    1. salam bro zul..

      rasanya tak hilang status tu.. sbb iklan ni iklan luar.. bukan pesaing Nuffnang πŸ˜‰

  1. salam.. thx ustaz share psl ni. tadi sy dah tengok2, nmpk lumayan gak. cuma sy pelik sket ustaz, sbb dlm site diorang ada google ads. sy heran sbb website affiliations yg lain takkan letak ads dpd service lain biasanya. dan lagi satu, diorg eja ‘cheque’ tu sbg ‘check’.. nmpk mcm xbrp reliable la ustaz..

    1. salam siso..

      owh ye ke? pasal google ads tu Ustaz Love kurang pasti plak apa tujuan diletakkannya.. cuma pasal ejaan ‘check’ tu, memang ianya ejaan bagi American English..

      Ustaz Love nak try sampai 1st cashout ($200)… tapi jauh lagi nak menyampai tu.. hehe.. sempat la dapat 2 3 keping cek Nuffnang (tu pun kalau beliau bermurah hati nak bagi BE le..hehe) πŸ˜€

      anyway, terima kasih atas info itu… πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme