I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Month – December 2010

Nadya Bubble Give-Away !

Salam… Ustaz Love telah di tag oleh shazlina untuk join satu GA… Oleh sebab penyertaannya yg sangat mudah, maka Ustaz Love pun mudah je rasa nak join.. hehe Syarat2nya : – Warganegara Malaysia. (Ustaz Love mmg warganegara Malaysia.. terutama selepas kemenangan 3-0 smlm..) – Mesti ada acc blogger / wordpress, kalau tak ada sila sign […]

Piala AFF Suzuki – Final Pertama

Salam… Lama gak Ustaz Love tak menjerit masa tengok bola.. Tapi tadi, memang betul2 menjerit sampai Ustaz Love sendiri terkejut dengan jeritan sendiri… Malaysia berjaya mengalahkan Indonesia 3-0 untuk final peringkat pertama… Kiranya sinetron (spt kata Hj. Hasbullah Awang) pemain Indonesia terutama goalkeeper nya tak berapa menjadi la… Kita layan je la jaringan gol kat […]

Pentingkah Pandangan Zahir?

Salam… Soal hati dan perasaan, tiada siapa yang mampu menafsirkannya… kecuali pemilik hati itu sendiri… Tiada org yang boleh mendakwa seorang yang menderma sambil gambarnya diambil dan ceritanya dimasukkan ke dalam surat khabar / berita tv, sebagai seorang yang tak ikhlas dalam menderma… begitu juga seorang yang lebih mengutamakan kerja berbanding keluarga, tidaklah boleh dikatakan […]

Gay Guy

Salam… Ustaz Love menerima beberapa permintaan untuk mengulas isu yang agak hangat sekarang ini iaitu berkaitan isu gay… Dan kebetulan plak, keyword hari ni pun ada kait mengait dengan gay… Cuba tengok keyword pelik ni….

Program Imam Muda Qaryah (IMQ)

Salam… Kebelakangan ni, banyak plak entry Ustaz Love seputar kisah imam… mungkin ianya ada kaitan dengan satu program yg Ustaz Love baru dapat tahu… tak terasa plak nak menyertainya, cuma terasa nak berkongsi… Mana la tau kalau2 ada antara blogger2 (lelaki je tau) yg nak mencuba.. atau nak memperpanjangkannya kepada sanak saudara.. hadiahnya memang lumayan […]

Majlis Nikah

Salam… Ustaz Love tadi ada 2 jemputan kenduri.. tapi Ustaz Love terpaksa memilih satu je sebab masa tak berapa nak ada… dan perut pun tak berapa nak kosong.. takut meletop berterabur nasik plak tengah2 jalan nanti… Jadi Ustaz Love memilih untuk menghadiri satu kenduri yg ada akad nikah… sebab Ustaz Love kena jadi saksi… jadi […]

Relevankah Imam Tua?

Salam… Program Imam Muda Astro membuka mata ramai org sama ada yg memang berjemaah di masjid ataupun ahli jemaah rumah (solat sendiri2)… Sebelum ni, mungkin tak ramai mengetahui bahawa adanya imam2 muda yang bertugas di masjid2… Malah suatu masa dulu pun, Ustaz Love pernah menganggap yg imam2 muda ini hanya akan bertugas di masjid waktu […]

Keyword : Ustaz Seksi

Salam… Nak tersembur air liur Ustaz Love bila melihatkan keyword carian kat akaun Nuffnang untuk blog Ustaz Love ni… apakah ianya suatu bentuk pencarian daripada golongan wanita gersang… ataupun golongan gay yg heboh diperkatakan baru2 ni? Ataupun memang ada kisah Ustaz Seksi ni (pakai kopiah, tapi pakai spender je ke… ataupun pakai kain pelikat tanpa […]

Imam Muda

Salam… Hujan lebat sempat sempat membasahkan diri Ustaz Love tadi walaupun Ustaz Love mencuba sedaya upaya melarikan diri daripada ditimpa hujan… Baju basah menyebabkan Ustaz Love memakai baju dalam je sementara menunggu kemeja kering (jangan salah faham okeh… baju pagoda, bukannya bra)… Nampak la ranggi sikit mcm budak remaja… hehe Beberapa ketika dulu, telinga Ustaz […]

Mak !!! Apakah??

Salam… Ustaz Love sangat terkenjut.. lalu terus tertulis entry ni… Ustaz Love tujukan khas buat mak yang telah kehilangan kereta kesayangan beliau selama beberapa minit… Pada mulanya, Ustaz Love agak kurang percaya… apakah statistik yg dipaparkan kat akaun Nuffnang itu betul ataupun salah.. jadi, Ustaz Love pun menunggu beberapa minit.. dan refresh page beberapa kali… […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme