I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Mak !!! Apakah??

Salam…

Ustaz Love sangat terkenjut.. lalu terus tertulis entry ni… Ustaz Love tujukan khas buat mak yang telah kehilangan kereta kesayangan beliau selama beberapa minit…

Pada mulanya, Ustaz Love agak kurang percaya… apakah statistik yg dipaparkan kat akaun Nuffnang itu betul ataupun salah.. jadi, Ustaz Love pun menunggu beberapa minit.. dan refresh page beberapa kali… dan ternyata… ianya memang tulen bang.. bukan tiruan…

Cuba perhatikan kat angka yg ada matahari tu (matahari la sangat.. hehe)… percaya atau tak, itulah kenyataannya… Ustaz Love dapat 50 UV percuma daripada pengunjung yang datang dari blog mak… sungguh mengharukan…

Ternyata yang blog mak mempunyai ribuan pengunjung yg mana 50 orang daripadanya telah tersesat ke blog Ustaz Love…

Jadi, pada kesempatan ini Ustaz Love menyeru marilah kita sama2 menerjah ke blog mak… dan tinggalkan segala bentuk jejak… shoutbox ke, komen ke… insyaAllah, dengan kita bakal menumpang kepopularan blog beliau bagi meningkatkan lagi UV kita… hehe.. acah je…

Singgah kat blog mak dan baca entry2 beliau yang sangat best… terasa mcm nak amik beliau jd mak angkat plak… hehe

Apa pun, terima kasih buat mak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Comments

Add a Comment
  1. hah?? 50?? Bnyaknya dapat link dr s/mix tu..apapun, tahniah la. Blog mak tu x ramai pun pengunjungnya.
    Mungkin nasib utz je yg baik tu..mak x sumbangkan apa2pun. Niway, thanks kerana x langsung utz mepomot blog mak tu! Taniah & thanks..

    1. singgah.. jangan tak singgah mama… setakat Ustaz Love menulis komen ni, dah ada 74 UV dah… hehe πŸ˜‰

    1. salam bro zul…

      hehe… Ustaz Love ni anak yatim piatu… dapat mak angkat maya pun ok.. bleh tolong jenguk2 blog Ustaz Love.. hehe πŸ˜€

    1. Ustaz Love nak sangat tersesat kat blog ayie.. nnt Ustaz Love sesatkan diri ke sana okeh? πŸ˜‰

Leave a Reply to kakyon Cancel reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme