I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Keyword : Ustaz Seksi

Salam…

Nak tersembur air liur Ustaz Love bila melihatkan keyword carian kat akaun Nuffnang untuk blog Ustaz Love ni… apakah ianya suatu bentuk pencarian daripada golongan wanita gersang… ataupun golongan gay yg heboh diperkatakan baru2 ni? Ataupun memang ada kisah Ustaz Seksi ni (pakai kopiah, tapi pakai spender je ke… ataupun pakai kain pelikat tanpa berbaju… waahhh… jauh sungguh imaginasi Ustaz Love ni… kihkih)..

Tak pandai plak Ustaz Love nak ulas panjang2.. kang jadi makin mengarut plak…

Layankan je la.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Comments

Add a Comment
    1. kakyon.. don’t take it serious okeh… saje je bebudak nak main2 keyword… tapi jumpa plak kat blog Ustaz Love.. hehe πŸ˜€

        1. bukan.. itu weapon yg dah secret dah… weapon ni juga bukan mcm victoria secret.. tapi lebih kepada shuriken πŸ˜€

    1. aikk.. cerita Ustaz Coklat tu cerita apa? Ustaz Love bercadang nak buat drama 10 minit yg youtube dulu… dah popular nnt, baru bleh jd mcm Yuna.. kihkih πŸ˜€

      1. Kalu tak silap, citer dia seorg ustaz ni berdakwah pd budak2 agar pegi masjid dgn kasi coklat. Citer ni start tahun depan πŸ™‚

        1. owh… nak kena tgk ni… mana tau bleh apply sbg salah satu uslub (teknik) berdakwah πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme